Tommy Hilfiger prezinta noua colectie Hilfiger Edition S/S 2018 la Pitti Imagine Uomo

Tommy Hilfiger a lansat colectia “Hilfiger Edition”, sezonul Primavara 2018, in cadrul celei de-a 92-a editii a Pitti Immagine Uomo, fiind disponibila in perioada 13-16 iunie 2017.

Tommy Hilfiger prezinta noua colectie Hilfiger Edition S/S 2018 la Pitti Imagine Uomo

Continuam sa celebram colectiile noastre masculine prin instalatii captivante si interactive, care prezinta cele mai recente creatii, precum si inovatiile digitale incredibile care au loc in toate domeniile afacerii noastre. Sunt foarte incantat sa ne intarcem la Pitti pentru un al doilea sezon in care vom prezenta colectia Hilfiger Edition, sezonul Primavara 2018 si sa participam la acest monumentum puternic pe care moda masculine il traieste la nivel global', a declarat Tommy Hilfiger.

Noua colectie omagiaza pasiunea lui Tommy pentru originalitatea americana prin croieli iconice, culori indraznete, cravate in dungi si imprimeuri clasice, reinterpretand piesele atemporale si clasice, in asa fel incat sa poarte amprenta look-ului modern al zilelor noastre.

Reinterpretarea tinereasca a  pieselor americane clasice creeaza o baza esentiala a unei garderobe barbatesti, realizata cu materiale premium si detalii fine, inspirata din arhiva Tommy Hilfiger.

De asemenea, invitatii pot viziona colectiile Tommy Hilfiger prin intermediul unor platforme unice de vanzari digitale si montaje vizuale, inclusiv Showroom-ul Digital al brandului.

Text: Alexandra Cristina Miu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion