Tendințele de la Săptămâna Modei din Londra

Săptămâna modei din Londra a luat sfârșit, marcând trendul urmatorului sezon cald.

În opoziție cu vremea londoneză, colecțiile au fost vibrante, transpuse în cadre pe măsură. Iată trendurile pe care designerii le propun pentru acest sezon.

1. Mânecile bufante

Un element recurent de pe podiumurile din Londra sunt mânecile bufante. Designeri precum Richard Quinn, Richard Malone, JW Anderson sau Simone Rocha, nu ezită să adauge volum mânecilor din ținutele prezentate, pentru înca un strop de extravaganță.

2. Franjurile

Pregătește-te, deoarece sezonul următor franjurile vor fi peste tot, nu doar pe jacketele cowboy-inspired. Așa că, dacă până acum nu ai avut nicio tragere spre acestea, de acum și până în următorul sezon trebuie să te obișnuiești cu ideea și să te gândești în ce moduri le vei integra în ținutele tale.

3. Hanoracele readaptate

Dat fiind faptului că streetstyle-ul este încet, încet înlocuit de către îmbrăcămintea pe corp, designerii din cadrul săptămânei modei de la Londra introduc în colecțiile lor hanorace readaptate, în styling-uri tot mai surprinzătoare.

4. Pălăriile de toate felurile

În momentul în care îți reînnoieștei garderoba, asigură-te ca le faci loc pălăriilor deoarece conform prognozei, urmează un val puternic de acestea. Fie că le porți pentru a-ți ascunde chipul, precum cele propuse de Emilia Wickstead, fie ca să-ți completezi outfit-ul cu o notă extra, precum cele supradimensionate prezentate de Rejina Pyo.. idea e să le porți. Împreună cu franjuri și mânecile bufante, sezonul următor va transpune un adevărat show pe străzile de pretutindeni.

5. Decupajele de sub bust

Ultimul dar nu cel din urmă trend, este cel al decupajelor de sub sau din preajma bustului. O fi oare din cauza faptului că decolteurile normale sunt deja prea banale? Indiferent de motivul pentru care aceste cut-uri au devenit un trend, ele sunt super cool și sexy.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion