Șase întrebări & răspunsuri despre cum porți cele mai noi dintre tendințele toamnei

De la culori neon la catifea reiată, tendințele toamnei vin cu piese de rezistență noi. Află care sunt acelea și mai ales, cum să le integrezi în garderoba ta.

La ce mă refer când vorbesc despre noile piese de rezistență, relevante pentru tendințele toamnei? La acele câteva modele și piese în care poți investi la fiecare început de sezon pentru a adapta noile tendințe la garderoba ta.
Pentru că așa ar trebui să abordezi mereu moda și noile trend-uri, alegând câteva obiecte-cheie care se potrivesc cu stilul tău, și nu viceversa. Ai să observi că în felul acesta îți va fi mult mai simplu să realizezi styling-uri care nu au costat o avere, nu te fac să arăți ca o victimă a tendințelor, dar arată că ai cu adevărat stil.

Probabil că și tu ai început să te gândești la ținutele de sezon și la tendințele toamnei în materie de modă și ai deja un wishlist mental, așa că am pregătit pentru tine o listă de șase întrebări și răspunsuri pentru a te ajuta să eficientizezi wishlist-ul și să navighezi acest început de sezon ca o profesionistă.

Așadar, în primul rând o introducere în tendințele toamnei: fie că e vorba de culorile neon, văzute pe cele mai multe podiumuri, fie că ai de gând să experimentezi cu tonuri neutre de bej, atât de prezente… în prezentări, dar și atât de simplu și elegant de integrat în ansambluri, fie despre materiale de a căror existență și uitaseși, precum catifeaua reiată, află că acestea sunt coordonatele principale în jurul cărora se va învârti moda acestor luni. Desigur, mai există întrebări spinoase – mai e cool clasicul trenci, sau ar trebui să te îndrepți spre un alt tip de jachetă de tranziție de la vremea caldă spre cea ploioasă? Ce fel de pantofi fac furori în acest sezon? Și care este cu adevărat piesa de rezistență a toamnei? Răspunsuri la toate acestea și indicații despre cum să integrezi noile elemente în garderoba ta găsești în galeria alăturată. Spor la shopping!

Citește și:
Pielea lăcuită, cel mai HOT trend al sezonului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion