Rhea Costa este primul brand de moda din Romania inclus in calendarul oficial Milan Fashion Week

Cunoscutul brand romanesc Rhea Costa devine primul inclus in calendarul oficial al Saptamanii Modei de la Milano.

Brandul Rhea Costa a devenit primul brand de moda din Romania care a fost inclus in calendarul oficial Milan Fashion Week, de catre Camera Nazionale della Moda Italiana.

Rhea Costa va prezenta colectia primavara/vara 2018 in cadrul unei expozitii speciale, organizate in Sala Cavallerizze (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia), joi 21 septembrie.

Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecțiile noastre au fost o prezență constantă, sezon de sezon, în magazine selecționate din Italia. Prezentarea colecției în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeași măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creațiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine și puternice.', spune Andreea Constantin, designerul și fondatorul Rhea Costa.

Multe celebritati internationale au purtat creatiile brandului Rhea Costa, atat pe covorul rosu, cat si in cadrul concertelor sau emisiunilor televizate. Printre aceste nume se numara Gigi Hadid, Lorde, Kelly Rowland, Emily Ratajkowski si multe altele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion