Pas du Tout a lansat colectia toamna-iarna 2013-2014, Shabbat by Madalina Dorobantu

Colectia toamna-iarna 2013-2014 a brand-ului Pas du Tout, intitulata Shabbat, semnata de designer-ul Madalina Dorobantu, a fost lansata intr-un decor inedit, amenajat in aer liber, in spatiul generos al celui mai sonor boutique club din Bucuresti, Gaia. La prezentarea de moda neconventionala au luat parte numeroase vedete, stilisti, fashion bloggeri, dar si reprezentanti ai revistelor de moda.

Shabbat este cea de-a patra colectie a brand-ului Pas du Tout dupa Urban WarriorDiner en Noir si Ange Dechu si are ca sursa de inspiratie ziua de Sabat, care semnifica, in religia iudaica, a saptea zi a saptamanii, ziua in care oamenii se odihnesc.

Hainele care se poarta in ziua de Sabat sunt simple si, in acelasi timp, elegante, iar acest concept se regaseste in taieturile arhitecturale si in linia minimalista a noii colectii. Varietatea texturilor si materialelor este scoasa in evidenta de tinutele dark, cu elemente de auriu sau culori luminoase, structurate din: piele zdrentuita, piele de strut, piele elastica, voal de matase, jerseu patat de matase, lana, matase elastica, lana paslita, neopren sau brocart auriu.

 „Ideea colectiei a aparut intr-un moment de relaxare atunci cand te bucuri de rezultatele muncii tale, dar si cand se nasc proiecte noi. Aceasta este si semnificatia zilei de Sabat care a dat titlul colectiei. Totul porneste de la faptul ca poti fi sofisticat si, in acelasi timp, relaxat, purtand haine care iti contureaza stilul din plin, de aceea Shabbat se adreseaza celor care nu se tem de nou si care experimenteaza cu placere', a marturisit Madalina Dorobantu.

Printre invitatii prezenti la eveniment s-au numarat: Andreea Raicu, Roxana Voloseniuc (ELLE) si Alexandru Popescu, Amalia Nastase, Camelia Sucu, Veronica Pascu si Adrian Dura, Connie Preda, Corina Bud, Andreea Constantin (Rhea Costa), Stephan Pelger, Noemi Revnic, Dana Argesan,Cristian Samfira, Sonia Argint Ionescu, Raluca Lazarut, Kristina Dragomir,  Mirela Fraser, Andra Andreescu, dar si multi altii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion