(P) Weekend Max Mara, tipicul spirit italian

Weekend Max Mara este un brand ce a luat naștere în anii 80, în 1983, mai exact, și și-a propus la vremea respectivă să acopere tot ceea ce înseamnă îmbrăcămintea lejeră, casual, pentru weekend.

Între timp, Weekend Max Mara a evoluat, și-a creat o personalitate extrem de puternică și azi a devenit unul dintre cele mai complexe branduri care se adresează celor ce înțeleg ce îneamnă să te îmbraci șic, casual și extrem de stylish dar fără vreun efort.

Ei bine, stilul contemporan, sofisticat al casei îmbină formalul cu informalul atât de bine încât femeile elegante, deschise la nou și cu un spirit liber se vor îndrăgosti iremediabil de acest brand. Este exact ceea ce îți trebuie pentru 2021!

În fiecare sezon Weekend Max Mara introduce pe piața de modă colecții capsulă create de fiecare dată de designeri diferiți ce interpretează în stilul propriu filozofia acestui brand. Astfel, Weekend Max Mara te surprinde de fiecare dată.

Cel mai cool model de clutch, care are și un nume extrem de simpatic, se numește „Pasticciono Bag', adică „mini patisserie'. Pentru aceast sezon, acest model este creat și din rafie sau croșet și poate fi foarte mic sau foarte mare! Un alt lucru interesant și special pe care îl deține acest model este modul în care se închide: cu două bile mari din diverse materiale și culori. Pe scurt, Pasticcino este geanta care îmbină utilul cu un design spectaculos și care poate fi purtată seara, ziua sau chiar la plajă, asta dacă alegi o textură potrivită.

Așadar, fii cu ochii pe toate piesele semnate Weekend Max Mara și vara ta va arăta stylish, cool și lejeră în același timp.

Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion