(P) Let’s GIVE FRESH AIR BUCHAREST!

Artista bine cunoscută, Lora și partenerul ei, Ionuț, se pregătesc să își doneze vechile perechi de Nike Air Max chiar pe 7 mai, de ziua Nike Air Max la București, când Nike celebrează modelele care au făcut istorie! Află chiar de la ei mai multe despre acest eveniment dar și despre ce înseamnă pentru ei un stil de viață sănătos.

Elle: Povestiți-ne cum arată o zi din viața voastră!

Lora și Ionuț: Până la ora 12:00 de obicei stăm acasă și organizăm micile treburi casnice, apoi avem ședințe, întâlniri, ne facem timp să și mâncăm lucruri buneși sănătoase măcar la prânz. Căutăm să găsim timp pentru on plimbare, măcar 30 de minute. Ajungem acasă în general noaptea, în funcție de oră, mai vedem un film dacă nu, ne pregatim de somn.

Elle: Cum reușiți să îmbinați viața artistică cu cea de cuplu?

Lora și Ionuț: După șapte ani de relație&muncă împreună, putem spune că trebuie să fii construit într-un anumit fel să le poți combina. Este foarte greu, clar nu este pentru oricine și doar pentru că la unii funcționează, nu înseamnă că există o formulă magică ce poate fi aplicată.  

Elle: Cât de important este să aveți un lifestyle sănătos?

Lora și Ionuț: Pentru noi lifestyle sănatos nu înseamnă ce ține doar de alimentație și sport, înseamnă și calitatea umană care te înconjoară, muzica pe care o asculți, filmele pe care le vezi. La viteza cu care se întâmplă lucrurile în acest domeniu, un lifestyle sănătos este un vis frumos.

Elle: Care este realția voastră cu sportul și mișcarea?

Lora și Ionuț: Ne dorim mai mult timp, mai multă energie pentru activitățile fizice. Asta pentru că activitățile intelectuale îți consumă forte mult resursele, te epuizează, iar sportul îți încarcă bateriile.

Elle: Cât de importante sunt ținutele pe care le purtați atunci când faceți sport?

Lora și Ionuț: Atunci când porți un brand despre care știi că susține perfomanța și legende din lumea sportului, care a crescut onorabil prin calitate, te simți motivat că faci parte dintr-o comunitate care te încurajează să îți depășești limitele. Tu nu porți un simplu echipament, tu porți toată povestea și toată performanța acestui brand. Colaboram minunat cu Nike, idealul lor este să atragă cât mai mulți oameni să facă sport, este un brand foarte curajos, ne surprind cu idei și proiecte noi care susțin comunitatea, iar asta admir enorm și îmi doresc să promovez valorile lor în activitatea mea, pe scenă și în afara ei.

Elle: Ce părere aveți despre noul model Nike Air Max Dawn, lansat dupa 35 de ani de la apariția modelului Air Max?

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ionuț: Așa cum anticipam, fiecare aparitie Nike reușeste să ne surprindă.  Sunt posesorul a 3 perechi de Air Max Dawn și nu mă voi opri aici. Sunt cool și fresh! Un model atât pentru cei împătimiți de sport cât și pentru cei care doresc să-și alcătuiască usor o ținută casual, cu tentă vintage. 

Elle: Sunteți gata să donați perechile vechi de Nike Air Max pe 7 mai chiar de ziua Nike Air Max? Ce părere aveți despre această inițiativă lansată de Nike?

Lora: Întâmplător, pe 7 mai, în ziua evenimentului  Nike Air Max Day, este și ziua lui Ionuț și nu există cadou mai frumos pentru el și implicit și pentru mine, decât să își doneze toate perechile de Air Max… ca să facă loc pentru noile perechi. Și măcar o perioada o sa fie mai mult loc de mișcare prin casă!

Să nu uit,   Air Max Day  vine cu surprize memorabile! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion