(P) Girls, girls, girls!

Inspiră-te de la Sânziana Negru, Ioana Grama, Dana Rogoz și de la câștigătoarele concursului inițiat de ELLE și H&M și stilizează-ți și tu cu curaj piesele glam&cool din colecția H&M pentru iarna 2020.

Nu uita să te înscrii și în programul de loialitate H&M Hello Member, un program digital care vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale prin intermediul aplicației de mobil H&M sau online pe hm.com.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru această ședință foto am ales să mergem pe contraste, combinațiile atipice de materiale și texturi fiind întotdeauna o idee bună care conferă ținutelor un aer fresh și actual. Astfel, deși paietele par a fi destinate exclusive ținutelor glam de seară, asociate cu tricotaje și bocanci chunky, pot fi purtate la fel de bine și în timpul zilei. La fel, asocierea lor cu cămăși în carouri, cu alură grunge, le conferă o notă extrem de actuală, în timp ce un print animal combinat cu un pulover roșu este la fel, un mix neașteptat, dar reușit, cu un puternic impact vizual și estetic. Brocartul este și el o o țesătură potrivită cu precădere într-un mix elegant, dar combinat modern, cu un dres fin, ghete și lanțuri, poate fi o opțiune și pentru apariții mai casual.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Piesele vestimentare pe care le-am folosit pentru realizarea acestei ședinței foto fac parte de colecția H&M Holiday și vor fi disponibile începând cu luna decembrie în magazinele H&M și pe hm.com. Trebuie să-ți mai spunem și că în data de 27 noiembrie H&M sărbătorește ziua membrilor programului de loialitate Hello Member, astfel beneficiezi de o reducere de 20% la toate articolele la preț întreg dacă ești membru în program sau dacă te hotărăști chiar acum să te înscrii! Poți face asta foarte simplu prin aplicația de mobil H&M sau direct pe site-ul hm.com

CONȚINUT VIDEO ELLE
Modele: @miruna.haican, @sabrinastoica, @teodoraa12.
Machiaj: Tania Cozma.
Coafură: Dragoș Liss/Endorphin Lab.
Asistentă styling: Lica Popescu.
Obiecte de mobilier: retros.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion