(P) Casa de blanuri MG – Haine de blana cu traditie

In ziua de astazi, putem spune ca putine piese din garderoba sunt, intr-adevar, un must. Insa o haina de blana de cea mai buna calitate, pe care sa o poti purta un timp indelungat este, cu siguranta, pe lista de dorinte a oricarei femei stylish, eleganta si clasica.

(P) Casa de blanuri MG - Haine de blana cu traditie

Povestea acestor haine de blana incepe in anul 1939, se desfasoara pe tot parcursul secolului al XX-lea, continuand si astazi, dezvoltandu-se, in zilele noastre, in Casa de blanuri MG.

Daniel Margarit, omul din spatele business-ului, a mostenit mestesugul realizarii blanurilor din familia sa. Istoria sa arata ca toti unchii si matusile sale de pe linie paterna au avut meseria de blanari sau de croitori de lux, iar in anul 1939, tatal lui Daniel Margarit incepe sa lucreze, ca ucenic in atelierul de blanarie al cumnatului sau. Iar de aici a inceput totul.

Tatal lui Daniel Margarit a invatat meseria de la cei mai mari blanari ai vremii, ajungand chiar el unul dintre cei mai cunscuti si apreciati. Toate invataturile despre meseria de blanar i le-a transmis sotiei lui inainte de a se stinge, in 1974. Aceasta le duce mai departe si se specilizeaza in Germania, alaturi de alti mari mesteri blanari.

Din anul 1992, chiar Daniel a inceput sa invete tainele meseriei alaturi de mama sa. El imbina modul de lucru al atelierelor nemtesti cu tehnologia avansata a atelierelor italiene, si reuseste, in decursul anilor, sa isi stranga membrii unui colectiv cu care sa rezoneze in privinta calitatii produselor sale.

Astfel, atelierul de blanuri din zilele noastre a ajuns sa confectioneze haine de blana de cel mai inalt standard calitativ, folosind materii prime care provin din surse respectabile, prelucrate in cele mai prestigioase tabacarii din Italia. Hainele de blana se afla in pas cu moda actuala si sunt fabricate in serii scurte sau unicat. De asemenea, exista si optiunea de realizare a unei haine pe comanda.

Hainele sunt confectionate in Romania, iar Casa de blanuri MG este unul dintre cele putine ateliere care produce haine de o asemenea calitate. De asemenea, este si unicul importator pentru haine de blana produse de designeri de blanuri celebri in Italia, precum Antonio Didone si Vinicio Pajaro..

Conceptul care a facut din Casa de blanuri MG cea mai cunoscuta firma din domeniu a fost unul extrem de simplu: haine de blana de cea mai buna calitate, unice, cu o gama de sortimente, dar si de preturi, potrivita pentru orice persoana, iar cel mai important, un brand recunoscut pe plan larg.

Pentru fiecare produs cumparat se ofera un certificat de garantie de minim 3 ani, dar si servicii suplimentare, cum ar fi reparatii, curatari sau restilizari.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion