(P) adidas Originals lansează modelul ZX 2K Pure

Află toate detaliile despre noul model adidas Originals ZX 2K Pure și alege-ți culoarea favorită! Be a sporty girl!

Modelul ZX este sigur printre favoritele tale deoarece este un model inovator, neconvențional și orientat spre viitor!

Ei bine, ca o adevărată fashionistă trebuie să știi că tocmai s-a lansat în România ultimul model a liniei iconice de pantofi sport, marca adidas Originals, care reimaginează tradiția de a merge împotriva curentului cu silueta ZX 2K Pure.

Fabricat dintr-o serie de piese aparent diferite, modelul ZX 2K Pure reunește elemente de design și detalii estetice distincte într-o siluetă coerentă. Această interpretare revoluționară surprinde prin suprafața suprapusă cu plasă ripstop, sistemul de șireturi încrucișate, vârful compact și detaliile cu trei dungi. Acestea vin așezate pe o talpă boost, învelită într-un călcâi cu detalii în zigzag și susținere TPU.

Un alt aspect important este că acest model este creat pe mai multe culori, așadar, îți poți alege culoarea favorită. Noul model ZX 2K Pure este realizat în patru combinații distincte de culori: negru intens/ gri/ portocaliu, alb/ gri/ portocaliu, alb/ gri/ alb cretă și chihlimbar difuz/ alb fildeș/ alb-crem.

Mai trebuie să știi și că lansarea acestui model atât de modern vine însoțită și de introducerea celui mai recent capitol pe platforma narativă ZXience. Îmbrățișând tot ceea ce este bizar și satisfăcător, centrul ZXience explorează tărâmuri noi, deblocând satisfacție pură printr-un sortiment de demonstrații inedite.

Trebuie să îți mărturisesc că eu sunt un mare fan al modelului ZX, plimbările mele zilnice din parc au devenit mai plăcute datorită acestor pantofi sport semnați adidas Originals. Aștept cu nerăbdare să fac următoarea plimbare însă cu noul model ZX 2K Pure. Știu, ar fi trebuit să îmi aleg una dintre combinațiile de culori îndrăznețe și futuriste, însă cum sunt o conservatoare, voi opta pentru modelul negru intens cu accente de portocaliu. Motivul? Îi pot purta chiar și seara, la un dinner, atâta timp cât aleg o ținută all black, cum ar fi un costum masculin, oversized.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion