Operatiunea Dulapul cu Diana Dondoe

Diana Dondoe, cel mai bine cotat model din Romania, ne-a invitat in apartamentul ei de la Dôme des Invalides din Paris. Iar noi ne-am furisat si i-am cotrobait in garderoba. Afla totul despre cum si-a format Diana propriul stil dupa multiple intilniri cu designeri care au schimbat cursul modei, nume precum Marc Jacobs sau Ann Demeulemeester.

In fiecare sezon, in timpul Saptaminii Modei de la Paris, ne intilnim invariabil cu Diana Dondoe. Daca nu la show-uri, atunci cu siguranta la o cafenea tipic pariziana. De data aceasta insa, Diana ne-a invitat la ea acasa, iar noi nu ne-am putut abtine si am convins-o sa realizam acest material. Cristina Craciun a facut fotografiile, iar Maurice Munteanu si cu mine ne-am „dezlantuit” in micul ei dressing plin de haine cu poveste: jachete Ann Demeulemeester (piesele de baza din garderoba sa), blazere Balenciaga, ilice romanesti, rochii Lanvin sau T-shirt-uri H&M.

 

Diana imi marturiseste ca noua sa obsesie in materie de moda se numeste Lanvin! Avind in vedere ca pina acum citiva ani nu imi vorbea decit despre Ann Demeulemeester, schimbarea este mai mult decit evidenta! Cu toate acestea, Diana Dondoe reuseste sa aiba mereu acel look biker&chic&boho&glam&cool… atit de parizian, atit de personal! O chestiune de stil, in fond! Stilul Diana Dondoe!

 

Domnica Margescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion