Lucian Broscatean, Lena Criveanu si brandul twenty(2)too, la Berlin Fashion Week 2012

Sub titlul “Romanian Designers”, Lucian Broscatean, Lena Criveanu si brandul twenty(2)too si-au prezentat colectiile pentru toamna-iarna 2012/2013 in cadrul Berlin Fashion Week.

Lucian Broscatean, aflat la a treia lui participare la Berlin Fashion Week, a pus accent pe materiale naturale de bumbac si tesaturi usoare, imbinate cu lana si pasla, creatiile fiind combinate si drapate cu maiestrie.
La baza colectiei "In Tango Steps" a designerului Lena Criveanu a stat eleganta si feminitatea. Inspirata de profunzimea emotionala exprimata in acest stil de dans sofisticat, Lena Criveanu impleteste siluetele intalnite in anii 1950 cu inclinatia ei pentru forma filigran, feminina ca o orhidee.
Brandul twenty(2)too si-a prezentat colectia "Victoire: la mort lente de l’esprit" pentru prima data la Berlin Fashion Week. Designerul Mihai Dan Zarug a imprimat colectiei interpretarea lui foarte personala a melancoliei suprarealiste din filmul lui Claude Chabrol, care a inspirat si numele acestei colectii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion