Lista modelelor din show-ul Dolce & Gabbana este plina de staruri

Pentru prezentarea Dolce & Gabbana din acest an, care va incepe in curand, pe catwalk vor defila o multime de staruri, influenceri, celebritati, bloggeri si Youtuberi!

Lista modelelor din show-ul Dolce & Gabbana este plina de staruri

Dolce & Gabbana a postat pe Instagram un video in care sunt listate toate numele celebritatilor care vor defila in show-ul de duminica – o lista lunga, care include nume precum Printesa Maria Olimpia a Greciei, Amelia Windsor, Kristina Bazan, Aimee Song, Negin Mirsalehi, Thylane Blondeau, Madison Beer si multi, multi altii.

Lista include foarte multe nume importante din industria modei si a entertainment-ului: bloggeri, Youtuberi, influenceri, copii ai celebritatilor… dar putine nume de modele „traditionale”. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca Dolce & Gabbana se concentreaza in acest sezon pe noua generatie, cea a „millenials” si introduce conceptul de familie – prin hashtag-ul #dgfamily. (Daca dai o cautare pe Instagram dupa acest hashtag vei descoperi toate modelele celebre care vor defila astazi pe podiumul D&G)

Daca vei urmari prezentarea plina de diversitate Dolce & Gabbana de astazi vei putea, fara indoiala, sa zaresti pe podium personalitati ale generatiei millenials, de la membri ai familiei regale, pana la Youtubers! Nu ne crezi? Da, chiar nepoata Printesei Diana, Lady Kitty Spencer, se afla si ea pe lista, dar si, ca sa iti dam doar un exemplu, vedeta Youtube Marcus Butler.

Bloggeritele Kristina Bazan, Aimee Song, Shea Marie si multi alti influenceri din lumea online vor avea si ele ocazia sa defileze pe podiumul D&G. Dar lista de nume este cu atat mai bogata cu cat include o multime de nume ale copiilor celebritatilor – da, se pare ca prezentarea D&G va fi o afacere de familie. Ca sa iti dam doar cateva exemple, ii vom mentiona pe Destry Allyn Spielberg (fiica lui Steven Spielberg), Corinne Foxx (fiica lui Jamie Foxx) sau Dominik, Daniella si Alessandra Garcia-Lorido (fiicele lui Andy Garcia).

backstage 🌹@dolcegabbana #DGRinascimento #DGFamily #DGmillennials #DGFW18

A post shared by Kristina Bazan (@kristinabazan) on

Da, lista de modele este, cu siguranta, una neconventionala care poate, cine stie, va initia o revolutie in moda contemporana. De altfel, Dolce & Gabbana isi propune, sezonul acesta, sa renasca, drept dovada stand si conceptul sub care se intampla toata desfasurarea de forte de astazi: DG Rinascimento!

Show-ul Dolce & Gabbana din aceasta seara va fi cu siguranta unul de neratat, dar nu-ti face griji, ne ocupam noi de tot! Tot ce trebuie sa faci este sa ne urmaresti aici, pe elle.ro, pe Instagram si pe Facebook si cu siguranta nu vei rata nici un detaliu!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion