Kit-ul perfect pentru vacanță

Ori de câte ori mă întreabă cineva cum arată ținuta perfectă pentru plajă, mă pune în dificultate!

Pentru că la plajă porți un costum de baie! Simplu, nu? Dar întrebările nu se referă, de fapt, la costumul de baie – asta știe oricine. Vizează acea ținută relaxată, șic, pe care o poți purta și la plajă, și la restaurant, după plajă, și la o plimbare, și într-o croazieră, dar și în orașul de la mare, unde îți petreci vacanța.

Cred că ar trebui să încep prin a spune că nu-mi place deloc un obiect vestimentar destul de comun atunci când vine vorba despre ținuta perfectă pentru plajă – pareo-ul. Mi se pare vulgar. Dar asta e, desigur, opinia mea.

Cred că piesa centrală a unei astfel de ținute o reprezintă acel kimono perfect, dintr-un material natural, lejer, stylish, care poate fi purtat peste un costum de baie, și care arată decent, în așa fel încât să fie multifuncțional.

Evitați papucii cu toc, din plexi, în vogă în acest sezon – arată mult mai bine într-un pictorial, pe marginea unei piscine, dar nu sunt deloc practici – e de la sine înțeles cum evoluează situația pe o vreme caniculară, și nici nu îi puteți purta pe nisipul încins. Arată ridicol!

Iată o selecție de piese & accesorii care mi se par reprezentative pentru acest sezon, piese atemporale, pe care nu le veți arunca vara viitoare, și care vă vor ajuta să aveți look-ul perfect!

Citește și:
5 brand-uri cool pe care trebuie să le urmărești

Foto: Instagram (@weworewhat)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion