Givenchy – show incendiar la New York Fashion Week!

Riccardo Tisci si-a sarbatorit aniversarea de 10 ani la Givenchy cu un show incendiar la New York!

Pentru prima data, casa Givenchy a prezentat colectia de primavara/vara 2016 in New York, la unul dintre cele mai embletice pontoane de pe Hudson River, Pier 26. Marina Abramovic, prietena si muza lui Tisci a fost cea care a pus
totul decorul in scena. Scenografia a fost realizata in intregime din materiale reciclabile si gandita sa arate ca o favela braziliana iar participantii la show au avut parte si de un adevarat art performance sub bagheta aceleasi Marina Abramovici!

Muzica pe care au defilat cele 88 de modele a fost si ea un spectacol in sine, sase artisti diferiti cantand live evlavii din sase religii diferite, finalul prezentarii fiind psalmul Ave Maria.

Cat despre cele 88 de modele prezente in show, prezentarea Givenchy nu putea incepe cu nimeni alta decat prietena si confidenta lui Riccardo Tisci, Mariacarla Boscono si s-a incheiat cu alta muza a designerului, Raquel Zimmermann.

Colectia, de un romantism naucitor, a fost derivata din creatiile lui Tisci din ultimii zece ani la Givenchy, atat cele de pret-a-porter, cat si cele couture, rezultand intr-una din cele mai frumoase prezentari pe care le-am vazut in ultimii ani.

Show-ul nu a inceput pana nu au ajuns si Kim Kardashian si Kanye West care au fost asaltati de fotografi si fani de cum au intrat. Primele randuri erau ocupate de vedete si adevarati fani Givenchy: Julia Roberts, Jennifer Hudson, Uma Thurman, Liv Tyler, Courtney Love iar lista poate continua la nesfarsit.

Iar pentru a intregi aniversarea Givenchy, apusul peste Hudson River a furnizat o lumina extrem de speciala si a facut aceasta experienta cu atat mai wow pentru echipa ELLE si toti cei prezenti. In cateva ore ne-am intalnit din nou cu toti invitatii la petrecerea de dupa show care s-a desfasurat intr-un garaj imens gazduit de personaje ciudate dar extrem de fashion culminand cu un adevarat rave la ultimul etaj!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion