Explozie de culori: Cum să porți cele mai puternice nuanțe ale sezonului

Odată cu razele soarelui simțim și noi nevoia să purtăm culori energice care să ne dea acel aer fresh în fiecare zi. Așadar, iată câteva idei despre cum să porți cele mai puternice nuanțe.

„Chestia cu culorile” puternice este foarte personală și ține mai mult sau mai puțin de personalitatea fiecăreia dintre noi.

Eu, sper exemplu, nu am luat în calcul ani de zile să port un blazer fluo, o pereche de pantofi portocalii sau o geantă roz. În fine, nici acum nu pot spune că piesele în aceste nuanțe așteaptă să „izbucnească” din dulapul meu, dar nici nu mai sunt atât de vehementă când vine vorba despre acestea.

Așa că, voi așterne aici câteva tipsuri despre cum să purtăm diverse piese în culori psihedelice ca să mă conving în primul rând pe mine!

1. Roz cu roșu

O combinație imposibilă la prima vedere iar în copilăria îmi amintesc că mama îmi spunea că trebuie să o evit deoarece nu este stylish. În ultima vreme, însă am văzut zeci de alăturări plăcute între roz și roșu. Important este ca ambele nuanțe să fie cât mai puternice și nu light.

2. Verdele fluo

Un blazer cu umeri supradimensionați sau o pereche de pantofi, ambele verde fluo? Nu m-aș fi gândit vreodată să le port… Însă de când lucrez în modă, recunosc că am început să nu mai am prejudecăți în ceea ce privește piesele vestimentare spectaculoase. Ele te scot din anonimat, ele îți dau acel „je ne sais quoi”, cum spun francezii adesea. Ei bine, poartă elementele verde fluo cu o pereche de jeanși și un tricou alb și atât. Acestea îți vor face efectul și este sufficient.

3. Genți colorate

Este un subiect delicat când vine vorba despre genți, dar mai ales despre culoarea acestora. Foarte multe femei își doresc ca prima lor geantă spectaculoasă, să fie roșie, spre exemplu. Este adevărat că geanta este un element important în ținuta unei femei și o completează. Ei bine, dacă vrei să porți o geantă colorată în 2021, aceasta trebuie să fie într-o nuanță neașteptată (galben, roz, verde) și pe cât se poate să aibă și o formă funny. Nu te lua mereu în serios atunci când îți alegi geanta, încearcă să îți păstrezi simțul umorului chiar și atunci când vine vorba despre stilul tău vestimentar.

Citește și:

Cum porți tenișii astfel încât ținuta ta să nu arate casual?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion