Detaliile expozitiei „Balenciaga: Shaping Fashion” de la muzeul Victoria & Albert

Tot ce trebuie sa stii despre expozitia "Balenciaga: Shaping Fashion" de la muzeul Victoria & Albert din Londra!

Detaliile expozitiei „Balenciaga: Shaping Fashion” de la muzeul Victoria & Albert

Daca esti o fashionista, asa cum si noi suntem, numele Balenciaga iti este mai mult decat familiar. Si, in timp ce brandul Balenciaga a fost revitalizat la momentul actual prin viziunea directorului creativ Demna Gvasalia, inceputurile casei de moda sunt cu atat mai notabile cu cat anul acesta se aniverseaza 80 de ani de la deschiderea primului atelier Cristobal Balenciaga.

Expozitia despre care vorbim, intitulata „Balenciaga: Shaping Fashion”, este organizata in prezent la muzeul Victoria & Albert din Londra, Marea Britanie, si are ca punct de referinta cateva dintre cele mai iconice si revolutionare creatii ale designerului Cristobal Balenciaga.

„Balenciaga: Shaping Fashion” este o expozitie care demonstreaza cat de actuale sunt, chiar si in ziua de astazi, la 80 de ani dupa aparitia brandului, cele mai revolutionare creatii ale legendarului designer.

Cristobal Balenciaga, fondatorul casei de moda omonime, a fost un maestru al couture-ului, considerat astfel chiar si de catre alti creatori, precum Christian Dior sau Coco Chanel. Mostenirea pe care a lasat-o in moda, atunci cand a decedat, este incomparabila.

Daca iti doresti si tu sa vizitezi expozitia, fie pentru ca iubesti istoria modei, fie in cautarea inspiratiei, trebuie sa stii ca aceasta este deschisa de pe 27 mai 2017 pana pe 18 februarie 2018.

Citeste si:
100 pentru Balenciaga

Foto: vam.ac.uk

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion