Cum (mai) purtăm piesele din denim ca să nu plictisim?

Ce faci când nu știi ce să îmbraci? Tragi pe tine o pereche de jeans. Dar nu mai e chiar așa simplu – ca să fii mereu actuală, trebuie să identifici piesa perfectă din denim.

Nici denimul nu mai e ce-a fost. Dacă până acum ceva vreme ne refeream strict la pantaloni, iată că piesele din denim și-au făcut din ce în ce mai mult loc în garderobă. De la blazere la rochii de seară din denim, oferta e mai mult decât generoasă. Or, și tu trebuie să ții pasul. Ok, nu trebuie neapărat, dar dacă te pasionează moda, asta-i situația.

Îmi aduc aminte de o rochie fabuloasă de la Maison Martin Margiela, de prin 2001-2002 – o rochie din denim, cu trenă, pe care am văzut-o la Paris într-o vitrină și am oftat îndelung – mă întrebam în ce dulap va ajunge, cine o va purta, ce soartă va avea. Sunt convins că a încăput pe mâini bune, totuși.

Dar de atunci și până acum am asistat la o adevărată revoluție a denimului, l-am văzut exploatat sub toate formele, în așa fel încât în mai 2019 pot spune că piesele din denim care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă sunt: salopeta, rochia, fusta mini din denim prespălat și șalvarii.

În acest sens am selectat și o serie de imagini reprezentative, zic eu, imagini care propun diverse ținute mai mult sau mai puțin casual, toate cu denim în compoziție.

Dacă ar fi să fantasmez, aș putea spune că dacă ar dispărea o serie de materiale, dacă s-ar evapora pur și simplu și ar rămâne stocuri infinite de denim, situația nu ar fi deloc dramatică – actualitatea ne demonstrează că poți face absolut orice din acest material și, culmea, arată bine.

Dacă ești în pană de idei și îți dorești ceva nou, ceva accesibil, ceva actual, ceva sexy, cumpără-ți o salopetă din denim și poart-o cu sandalele tale roșii cu toc cui, din piele lăcuită. E atât de simplu!

Citește și:
5 modalități diferite de a purta plasa în acest sezon

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion