Cele mai HOT micro trend-uri fashion ale acestui sezon

Fii prima care află totul despre noile tendințe în modă în sezonul toamnă - iarnă 2020-2021!

Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu și Daria Georgescu au realizat o selecție cu cele mai HOT micro trend-uri fashion în sezonul toamnă – iarnă 2020-2021.

Matrix

Femeia îmbrăcată într-un trenci structurat din piele, latex sau orice alt material tehnologic nu este un clișeu ce face trimitere la filmele de acțiune cu tușe erotice. Adevărul este cu totul altul – orice siluetă va arăta impecabil purtând genul acesta de produs. Și iată cum am identificat unul dintre elementele-vedetă ale toamnei.

Franjuri

Revin, pleacă, revin. Așa am putea descrie mișcarea grațioasă a franjurilor în modă. Oricum, raza lor de acțiune este una largă – de la rochii de seară cu accente 20s la fuste midi purtate în combinații dintre cele mai neașteptate. Realitatea este că franjurii flatează, accentuează ideea de feminitate în cel mai clasic sens și arată întotdeauna stylish.

Gulere

Din dantelă, din piele, din poplin, detașabile sau nu, cu forme geometrice, feminine sau retro, gulerele pot fi un accesoriu în sine. Ele pot îndulci o ținută austeră, pot aduce un plus de glamour și, în general, reprezintă acea tușă necesară într-un context în care nu vrei să accesorizezi cu bijuterii, dar vrei totuși să accesorizezi.

Bizarerii stilistice

Nu trebuie să te sperie acest lucru, ci să te motiveze. Un styling eclectic, alternativ, este oricând binevenit. Cămăși cu imprimeuri halucinante, fuste peste pantaloni, volane din materiale prețioase, imprimeuri combinate aparent fără control, toate contribuie la menținerea unui spirit sănătos și firesc al modei.

Paltoane

Nu orice fel de paltoane, ci unele lungi, chiar foarte lungi, cu volume Belle Époque sau minimaliste, geometrice, decorate cu nasturi fantezie și realizate din materiale luxoase. Paltonul devine o piesă în sine, un fel de ținută de seară ce poate fi purtată ziua.

Set

Ansamblurile ce se potrivesc perfect rămân o rețetă imbatabilă, fie pentru un styling de zi, fie pentru unul de seară. De la piesele glamour, brodate cu pene sau paiete, până la cele din doc, denim sau bumbac, seturile vor fi mereu la îndemână atunci când ai chef să porți ceva șic & mereu la modă.

Citește și:
Top 10 genți caramel pentru toamnă, semnate de designeri

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion