Ingrid Vlasov

Ingrid Vlasov si-a prezentat colectia toamna-iarna 2011/2012, intitulata "A Queen" in cadrul Paris Fashion Week

‘A Queen’ este o colectie inspirata de o regina imaginara, o regina a zilelor noastre, a trecutului sau a viitorului. Pentru sezonul AW 2011/2012, Ingrid Vlasov a redimensionat perceptia asupra feminitatii, dandu-i valente regale.

 

Colectia de prêt-a-porter a designerului s-a situat intr-un registru rafinat, in care apetenta lui Ingrid pentru dantela si suprapuneri, elemente futuriste, volume si printuri geometrice a adus sezonul acesta, pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week, o femeie spectaculoasa si extrem de puternica – A Queen!

 

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume – Paris Fashion Week.

 

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov in acest sezon a fost formata din: stilist – Patti Wilson, make-up artist – Carole [email protected] Paris, hair-stilist – Kenna @Terrie Tanaka London, productie – Mathieu Gallix, fotograf – Dan Lecca. Prezentarea a avut loc in Hôtel Westin, Salonul Imperial, iar fundalul sonor a fost asigurat de Erol Sabatosh.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion