Un apartament tineresc si modern

Totul a inceput cand o tanara a vrut sa asculte greierii. Si sa isi aduca vacutele acasa. Nu, nu este vorba despre o pastorala! Ci despre un proiect de amenajare relazat si relaxant in mijlocul orasului.

Sara e studenta la ASE, asa ca prima ei locuinta departe de cuibul parintesc trebuia sa fie, in primul rand, aproape de scoala, deci de centrul orasului. Cu alte cuvinte, apartamente micute, zgomot mult, noxe… Dar ea deschide fereastra si simte mirosul reavan care vesteste deja primavara. Iar la vara prietenii ei, greierii, vor reveni si ei. Si asta nu e deloc putin lucru – sunt foarte greu de gasit in mijlocul Bucurestiului locuri unde iti canta greierii la geam! Cum este acesta, la cateva minute de parcul Herastrau. Apartamentul masoara 60 de metri patrati si este primul proiect de amenajare al tinerei noastre gazde care ne spune, cu mandrie: „Am avut mana libera din partea parintilor”.

Compus din bucatarie, living, dormitor, baie si un spatiu de depozitare care s-a dovedit foarte util, apartamentul mai are si doua balcoane, un alt element care a atarnat greu in balanta deciziei de a se muta aici. Spatiul nu e urias, dar e suficient pentru o singura persoana.

Sara a inceput, ca orice minte organizata, cu schemele organizatorice: si-a imaginat fiecare incapere si fiecare piesa de mobilier in functie de nevoiele sale. Abia apoi a trecut la culori, materiale, forme, conturand o atmosfera simpla, naturala si tinereasca.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration