Noul storcator Philips Avance se curata intr-un minut

Philips continua seria de inovatii prezentandu-va noul storcator de fructe Avance, cu un design nou si atractiv. Acesta se curata intr-un minut datorita sitei inovatoare si face stoarcerea fructelor si legumelor simpla si rapida.

Noul storcator Philips Avance Juicer a fost creat pentru a imbunatati experienta utilizatorului de la inceput si pana la sfarsit si pentru a permite stoarcerea fructelor si a legumelor rapid, fara a face mizerie, oferind cu 10% mai mult suc.

Sita electroslefuita faciliteaza indepartarea fibrelor greu de eliminat prinse dupa stoarcere in ochiurile sitei. Nu mai este nevoie sa frecati sau sa apelati la perii pentru curatat. In plus, recipientul pentru pulpa este pozitionat exact sub sita – spre deosebire de alte storcatoare la care acest recipient este deasupra sitei – ceea ce permite eliminarea foarte rapida a pulpei si a resturilor.

Sita unica, pozitionata invers, extrage cu 10% mai mult suc din fructe si legume si produce pana la 2,5 litri de suc intr-un ciclu de stoarcere, pentru ca toata familia sa se poata bucura de prospetimea sucurilor de fructe si legume. Cu Avance Juicer, chiar si cele mai dure ingrediente sunt usor de procesat, acesta avand doua viteze pentru stoarcerea fructelor si legumelor tari sau moi si un motor puternic.

Storcatorul Avance de la Philips este dotat si cu o gura de scurgere pentru a directiona sucul exact in pahar si a preveni stropirea blatului. Si pentru a metine bucataria si mai curata, exista un accesoriu de oprire a picurarii care nu lasa sucul sa se scurga.

Storcatorul Avance ofera familiilor un nou mod de a savura bauturi delicioase si sanatoase, bogate in vitamine si nutrienti, perfecte pentru a le oferi copiilor un impuls de energie pentru scoala. Impreuna cu brosura cu retete pentru bauturi de fructe si legume care vor impresiona cu siguranta intreaga familie, noul storcator Philips Avance este adaosul perfect pentru orice casa si bucatarie.

Pret: 869 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration