Universul Black Opium

Cu o istorie ce datează încă din 1977, gama Black Opium reușește și astăzi să ne fascineze și să ne cucerească cu fiecare lansare. Descoperă alături de noi universul parfumurilor iconiceale brand-ului Yves Saint Laurent!

Universul Black Opium

Era vara lui 2007, iar eu tocmai mă pregăteam să intru la liceu. Dincolo de emoțiile unui nou început, îmi aduc aminte că eram copleșită de teama că nu mă voi integra. Și aveam toate premisele pentru a eșua. O adolescentă nesigură, cu o garderobă moștenită de la sora ei și al cărei univers gravita în jurul unui cartier mărginaș, trebuia să învețe cum să aparțină unei lumi dominată de puștii cool  ai Bucureștiului. Nu mi-a luat mult până când am ajuns la concluzia că, dacă aș avea mai mulți bani, nu aș mai face notă discordantă printre ceilalți. Așa că m-am angajat și mi-am petrecut toată vara într-un supermarket, convingând lumea să deguste cel mai dezgustător iaurt pe care ți-l poți imagina. Nu era tocmai glam-ul la care sperasem, dar eram convinsă că la finalul celor trei luni o să mă scald într-o mare de bani, ce o să mă propulseze direct în rândul copiilor populari.

Dar vara a trecut și, spre dezamăgirea mea, teancurile de bancnote s-au dovedit a fi doar câteva hârtii. M-am gândit că trebuie totuși să le investesc în ceva.În ceva care să mă ajute să ies în evidență, care să atragă atenția viitorilor mei colegi și care să le stârnească admirația. Singurul lucru care îmi provocase genul ăsta de sentimente fusese mirosul unei mătuși care locuia la Paris. De fiecare dată când ne vizita eram de-a dreptul fermecată de aroma pe care o lăsa în urma de ei și de reacțiile pe care reușea să le provoace doar prin felul în care mirosea. Asta îmi trebuia și mie! Așa că, cu primii bani pe care îi câștigasem vreodată, mi-am cumpărat primul parfum: Opium de la Yves Saint Laurent. Chiar dacă nu m-a transformat în cea mai populară tipă din liceu, a reușit să-mi ofere un lucru mult mai important. M-a ajutat să dobândesc încredere în propria persoană, să mă simt puternică și independentă, fără să am nevoie de validarea celor din jur.

Până în ziua de azi, Opium a rămas parfumul meu de suflet, cel care-mi stârnește cele mai multe emoții și amintiri și cel care mă face de fiecare dată să mă simt bine în pielea mea. Tocmai de aceea, când mi s-a oferit șansa de a decoperi întregul univers Yves Saint Laurent Beauty, am răspuns afirmativ invitației, fără să stau pe gânduri. M-am bucurat și mai tare că am putut să împărtășesc această experiență cu colega mea, Domnica, a cărei pasiune pentru parfumuri este greu de egalat. Ne-am petrecut întreaga dimineață în buticul Yves Saint Laurent Beauty din Băneasa Shopping City, unde, datorită Gabrielei, specialistă YSL, am avut parte de o incursiune fascinantă în lumea Black Opium. Am aflat că primul parfum lansat din această gamă a fost chiar Opium, în 1977, fiind apoi urmat de alte încă alte patru variante: Black Opium Eau de Parfum, Black Opium Intense, Black Opium Neon și Black Opium Extreme. Chiar dacă toate au la bază o aromă orientală, puternică și provocatoare, fiecare ediție reușește să se deosebească de restul, printr-un touch nou, neașteptat, seducător, care te cucerește de la prima pulverizare.
Opium te prinde în mrejele sale printr-o combinație aproape mistică de bergamotă, mandarină, lăcrămioare, iasomie și garoafe, ce este completată cu succes de aroma orientală de ambră, vanilie, rășină și patchouli.

Florile de portocal, piperul roz, iasomia, vanilia și aroma de cafea din compoziția lui Black Opium Eau de Parfum te hipnotizează instantaneu și te poartă într-un univers al eleganței și al senzualității. Black Opium Neon, în schimb, e ca un joc al contrastelor. Debutează cu prospețimea intensă a fructului de pitahaya și a citricelor, iar la scurt timp, pe primul plan trece cafeaua neagră, îmbogățită cu acorduri de flori de portocal, hibiscus și iasomie. Black Opium Intense te cucerește instant prin aromele irezistibile de flori de portocal și lemn dulce, iasomie arabă si absint albastru.

Iar „compoziția misterioasă a parfumului Black Opium Extreme te duce direct cu gândul la regretatul Yves Saint Laurent, spune Domnica. „Mereu elegant, cu un stil aparte și cu ochelarii săi cu rame negre, groase, Yves Saint Laurent era renumit pentru seratele sălbatice pe care le găzduia în spectaculoasa sa locuință din Marrakesh. Inspirați de acea perioadă a vieții lui Yves, parfumierii Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc și Marie Salamagne au creat în 2021, Black Opium Extreme, un parfum ce reflectă perfect fascinația creatorului de modă pentru negru și sclipici.

Parfumul se deschide cu un acord suculent de pară și esență de mandarin, ce este urmat îndeaproape de notele de mijloc de flori de portocal si de iasomie, o combinatie specială, concepută tocmai în India. Iar la baza parfumului regăsim notele emblematice ale gamei Black Opium: cafea, patchouli, tonka și vanilie – o infuzie neașteptată de ingrediente, realizată de YSL Beauty doar din surse sustenabile.

CONȚINUT VIDEO ELLE
Pentru Domnica, Blak Opium Extreme este singurul accesoriu de care o femeie modernă și independentă are nevoie. „Nici un miros nu poate fi mai potrivit pentru o seară super stylish, în aer liber, în care ești înconjurată de stele, în care porți o rochie neagră ultra sexy și glitter pe tot corpul. Dacă visezi și tu la o astfel de noapte romantică dar intensă, nu părăsi casa fără câteva picături de Black Opium Extreme. Its a must!
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty