Tratamentele care ne fac mai zvelte

A venit acel moment cand ne gandim ingrijorate la silueta noastra! Vrem sa aratam bine, sa fim suple, cu o piele luminoasa si ferma, iar aceasta misiune devine posibila printr-o alimentatie echilibrata, sport si o serie de tratamente corporale.

Tratamentele care ne fac mai zvelte

Iti spunem ce merita incercat!

ETWO SUBLATIVE

Ce este: Exista remedii impotriva vergeturilor, iar acest tratament pe baza de radiofrecventa bipolara se dovedeste a fi foarte eficient pe toate tipurile de piele. Tehnologia eTwo Sublative nu este nici laser si nici nu este bazata pe lumina, dar in schimb foloseste radiofrecventa bipolara (RF) care directioneaza caldura energiei in straturile superioare ale dermului, sub forma unei matrice, unde produce o crestere semnificativa a colagenului. Tratamentul de reintinerire actioneaza asupra vergeturilor, cat si cicatricilor, iregularitatilor texturale si leziunilor superficiale. Livrarea fractionata a energiei RF duce la aparitia unor micro-leziuni la nivelul pielii, care initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului, ce dureaza cateva zile. Sunt recomandate patru sedinte, una la fiecare trei saptamani!

Detalii: 30 minute/ 250 euro;

Unde: Clinica Medicum – Bucuresti; www.medicum.net.

MASAJ SUBACVATIC CU JETURI

Ce este: Un tratament balnear de exceptie, care ne pregateste pentru lunile calde, cu o actiune de relaxare a ligamentelor si a muschilor. Masajul subacvatic se realizeaza intr-o vana cu apa fierbinte, la o temperatura de 35-37° C. Cu ajutorul unui furtun special, se pompeaza un jet puternic de apa (0,5-2,0 atmosfere), care este directionat de catre terapeut asupra principalelor grupe musculare, de la o distanta de 10-15 cm, şi dintr-un anumit unghi. Prin alternarea distantei şi a unghiului este posibila schimbarea intensitatii presiunii jetului de apa. Scopul principal al acestui masaj este relaxarea muschilor, a tesuturilor conjunctive, precum si a ligamentelor, dar daca mergi la sala constant, ajuta si la modelarea muschilor.

Detalii:
30 de minute/ 40 lei;

Unde: Danubius Health Spa Resort – Sovata; www.danubiushotels.ro.

BIODERMOGENEZA

Ce este: O alta metoda de tratare a vergeturilor, care abordeaza problema diferit fata de radiofrecventa. Biodermogeneza a fost testata pe 2000 de pacienti, monitorizati timp de doi ani. Aceasta terapie asigura imbunataţirea aspectului vergeturilor, indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, care indica de la inceput timpul necesar pentru a vedea rezultatele dorite. In majoritatea situatiilor se fac 20 de sedinte, realizate o data la doua zile, vergeturile fiind umplute, in medie, cu 83,55 %, datorita multiplicarii colagenului si elastinei. Atenuarea lor se face treptat, iar dupa a cincea vizita vezi diferenta! Nu doare, nu exista disconfort sau contraindicatii si nu are efecte secundare, fiind posibila expunerea la soare imediat dupa tratament.

Detalii: 40 de minute/100 euro;

Unde: Clinica de Reintinerire Laser Fazzada; www.fazzada.ro.

BODY SHAPING

Ce este: Este vorba de un pachet corporal cu opt sedinte, care combina doua terapii Thalgo: tratamentul anticelulitic cu oxigen activ High Precision Body Shaping si remodelarea CelluLift. Datorita acestui mix, poti pierde trei centimetri intr-o luna. High Precision Body Shaping este o interventie care reactiveaza oxigenarea tesuturilor, reduce expansiunea excesiva a adipocitelor si reda tonusul pielii – un tratament corector care ataca ambele tipuri de grasime (superficiala si profunda). Pentru ca rezultatele sa fie cat mai repede vizibile, procedura se incheie cu o repriza de masaj vacuum, realizat cu Thalgo CelluLift.Pro. Astfel, sunt vizate toate cele trei grade ale celulitei: incipienta, stabilizata si fibrotica. La recomandarea terapeutului, tratamentul poate fi ajutat cu unul dintre suplimentele nutritive Thalgo: Coach Anticelulitic, Slim LC sau Slim Control.

Detalii: 90 de minute, sedinta/ 1350 lei, pachetul;

Unde: Salonul La Biblioteque; www.labiblioteque.ro.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty