Sfaturi de machiaj pentru ten deschis și închis

Iubim culorile! Evidențiază-ți unghiile, buzele și ochii cu o varietate de culori. Vă vom oferii câteva sfaturi de machiaj pentru tipul tău de ten.

Sfaturi de machiaj pentru ten deschis și închis

Machiaj a la Albă ca Zăpada: Sfaturi de machiaj pentru pielea de culoare deschisă. Femeile cu pielea de culoare deschisă evită adesea culorile intense. Cu toate acestea folosirea culorilor trebuie să fie cu gust, atent și în funcție de ceea ce ni se potrivește. Pastelurile delicate sau nuanțele metalice atrag subtil atenția și pun în evidență tipul nordic de ten, adică tenul deschis.

Ten

O nuanță roz aplicată pe obraz creează un aer proaspăt, tineresc. Acelea dintre voi, cu pielea deschisă la culoare sunt sfătuite să folosească un blush în nuanță delicată de roz. Cu un iluminator îți poți contura delicat fața și să îi aduci strălucire.

Machiajul ochilor pag-5-she-paleta-fard

Pentru ca ochii să fie puși în evidență trebuie să folosești o culoare metalică sau perlată. În general, persoanele cu ten deschis la culoare și păr blond ar trebui să tindă spre culori reci cum ar fi gri, argintiu sau mov, iar persoanele cu ten închis și păr închis la culoare ar trebui să folosească culori pământii.

Când vine vorba de creionul de ochi este recomandat să se folosească o nuanță maro sau antracit, negrul este prea mult pentru anumite tipuri deschise de ten. Sau ce spuneți de un dermatograf colorat? Liliachiu sau turcoaz este potrivit oricărui tip de ten.

Buzele

Până și buzele trebuie colorate în funcție de tipul de ten. Cele mai potrivite nuanțe pentru pielea deschisă la culoare și păr blond sunt nuanțele de roz, mov sau somon. Femeile cu părul închis la culoare și ten deschis pot folosi și nuanțe puțin mai închise cum ar fi nuanța prunei sau roșu-maroniu.

Lacul de unghii

Pe unghii putem folosi o gamă variată de nuanțe, de la culori delicat pastelate până la culori puternice. Trebuie evitate culorile foarte închise sau nuanțele de verde deoarece va face pielea foarte palidă.

Machiaj a la Pokahontas: Sfaturi de machiaj pentru tipurile de ten de culoare închisă.

Ai tenul de culoare închisă? Atunci ai noroc pentru că te poți juca cu multe nuanțe de culori. Femeile cu ten întunecat se pot da cu orice culoare pe buze, ochi sau unghii. Cu cât mai intensă nuanța cu atât mai bine. Totuși ar trebui să evite culorile mult prea luminoase sau foarte pastelate.

Ten

pag-5-she-pudra-compacta

Persoanele cu ten închis la culoare ar trebui să folosească un blush cu particule aurii. De asemenea se pot folosi nuanțe precum lemnul de trandafir pentru a contura cât mai bine fața, iar tonurile puternice de roz pentru prospețime.
Sfat: Un fond de ten în nuanță de bej cald cu pigmenți iluminatori reflectorizanți conferă pielii strălucire.

Machiajul ochilor

pag-3-alverde-paleta-fardur

În timp ce tipurile de ten deschise la culoare au ca motto mai puțin este mai mult, în cazul nuanțelor de ten închise la culoare acest motto nu se aplică, cu cât mai intens cu atât mai bine. Mascara, creion de ochi, dermatograf sau fard de ochi – în machiajul ochilor se pot folosi culori cum ar fi: albastru gheață, verde smarald, roz sau violet. Ai curaj de a folosi orice culoare! De asemenea, culorile pământii sau aur flatează tipurile de ten de culoare închisă.

Buzele

Buzele în toate nuanțele fructelor de pădure se potrivesc perfect. Chiar și un ruj maro se potrivește. Mai puțin recomandate sunt nuanțele de ruj deschise sau foarte pastelate.

Lacul de unghii

În privința lacului de unghii, pentru persoanele cu ten închis la culoare, nu există limite te poți juca cu culorile cum dorești.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty