Secretul lui Gigi Hadid pentru un păr frumos și sănătos este extrem de accesibil

Gigi Hadid își aplică pe părul său lung, blond și foarte sănătos un produs care costă în jur de 30 de lei și poate fi găsit în farmacie ori plafar. Ești curioasă despre ce e vorba?

Secretul lui Gigi Hadid pentru un păr frumos și sănătos este extrem de accesibil

De fapt, la cât de popular este produsul natural pe care îl folosește Gigi Hadid pentru părul sau de supermodel, este foarte posibil ca acesta să existe deja în casa ta!

Unul dintre supermodelele momentului, Gigi Hadid (sigur o cunoști, nu-i așa?), a dezvăluit, pentru revista W, care este secretul părului său frumos și sănătos.

Cand am timp liber, îmi aplic ulei de cocos în păr, îl strâng într-un coc și nu îl spăl. Poți să faci dus, bineînțeles. Însă păstrează-ți părul într-un coc pentru trei zile, păstrează uleiul de cocos în el și ține-l strâns.', a explicat Gigi Hadid.

Supermodelul a continuat cu rutina sa de îngrijire a părului: „la final îl speli – îți dai cu șampon, apoi clătești, apoi șampon din nou, pentru că dacă îți dai cu apă înainte, șamponul nu mai pătrunde în păr și acesta va fi tot uleios.'

Nu putem să credem că acesta este singurul secret de frumusețe al lui Gigi Hadid în ceea ce privește șuvițele ei lungi și blonde, însă se pare că funcționează de minune!

Uleiul de cocos poate fi găsit, așa cum ziceam, în farmacii sau la magazinele plafar și, în funcție de cantitate, nu ar trebui să coste mai mult de 30 de lei.

Citeste si:
Imaginea lui Gigi Hadid din calendarul Love a starnit numeroase controverse

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty