Rutina de frumusețe se transformă cu prima perie de curățare facială inteligentă

Să clarificam... inteligentă se traduce prin faptul ca această perie îți analizează rapid tenul, lucru ce schimbă rutina de frumusețe: îți spune ce vârstă are pielea sau cât este de hidratată/deshidratată. Plus că, îți livrează un program personalizat de curățare, în funcție de nevoile tenului tău. Nu-i rău deloc! Acest dispozitiv se numește Foreo Luna play smart.

Rutina de frumusețe se transformă cu prima perie de curățare facială inteligentă

Cine știe ce ne rezervă viitorul și ce vom folosi peste trei, patru sau cinci ani, în rutina de frumusețe? Poate ne vom curăța tenul prin comandă vocală, cine știe? Până ajungem în punctul acesta, avem cu ne ne întreține, Foreo lansând Luna play smart. Acest dispozitiv facial transformă cu totul conceptul de îngrijire personalizată, ținând cont de nevoile fiecărui utilizator, controlat de o aplicație mobilă, care permite citirea și deslușirea fiecărui tip de piele. Astfel, această perie facială poate fi folosită fix cum trebuie, indicând un ritual de frumusețe corect!

Luna play smart este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligentă perie de curățare facială din lume, până în acest moment. Senzorii conectați la aplicația Foreo citesc nivelul de hidratare, tipul de ten și vârsta biologică! Da, practic, te scanează, prin analiza pielii, și îți indică un program personalizat de curățare optim. Caracteristicile FOREO includ un design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate și până la 8.000 de pulsații T-Sonice, pe minut.

Rutina de frumusețe: update-ul necesar!

Noi am testat produsul imediat cum s-a lansat și este în topul lucrurilor pe care ți le recomandăm, pentru o cosmetică actuală eficientă!

Luna play smart deține senzori de piele avansați, care pot citi nivelurile de hidratare la 1000 de unități, pe secundă, asistați de tehnologia Bluetooth, care conectează dispozitivul la aplicație. Aceste date în timp real sunt folosite pentru a analiza vârsta, tipul de piele, nivelul de umiditate și tenul în general, pentru a crea un regim de îngrijire personalizat.

Pe baza acestei evaluări, ți se oferă recomandări pentru întreținerea pielii și formulează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare în parte. Programul optimizat se sincronizează cu dispozitivul, care se mulează pe nevoile tale.

Ce mai este nou?

Pe lângă algoritmul său unic, Luna play smart oferă puncte de contact gradate pentru precizie, este făcută dintr-un silicon ultra-moale (de 35 de ori mai  igienic decât perii din nailon), este potrivită pentru toate tipurile de ten, are timer incorporat (pentru schimbarea zonei tratate) și baterii foarte rezistente. Este cu adevărat un #GameChanger!

Există șapte culori de perii – Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple și Sunflower Yellow – și le găsești în magazinele Douglas, DM drogerie markt și pe emag.ro. Cât costă? 449 lei!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty