Pat McGrath si-a lansat o colectie permanenta de make-up

Pat McGrath, considerata cel mai cunoscut make-up artist din lumea modei, si-a lansat o linie de cosmetice permanenta.

Pat McGrath si-a lansat o colectie permanenta de make-up

Linia consta in 61 de produse, si anume 3 palete de farduri Mothership' ($125), creioane de buze PermaGel Ultra' si creioanele de ochi Glide' ($25), mascara Dark Star' ($28), 31 de rujuri LuxeTrance' ($38) si 9 rujuri MatteTrance' ($38). Avand deja cateva lansari de produse la activ, Pat sustine ca in aceasta colectie nelimitata se regasesc toate formulele fara de care ea nu poate trai, incluzand produse din colectii anterioare, cum ar fi fardurile Dark Star si Gold 002.

Fiind o perfectionista, Pat a incercat produsele inainte de a fi lansate, paleta Sublime' fiind folosita in show-ul Versace primavara-vara 2017. Pana a obtine culoarea dorita, Pat amesteca cate 5 nuante diferite.

Citeste si:
Tunsori si coafuri purtate de vedete in vara 2017

Ea sustine ca linia de cosmetice reprezinta segmente importante ale carierei sale, de la show-uri pana la editoriale si ca intentia ei a fost de la inceput crearea unei colectii permanente: Este o scrisoare de iubire adresata celor care sunt innebuniti dupa machiaje'. Linia de produse este de cea mai buna calitate, la fel ca impachetarea acesteia in ambalaje pictate cu lucrarile artistilor preferati de pe Instagram ale make-up artistei.

Text: Maria Chitu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty