(P) #WaystoloveLaMer

Născută din mare, iconica cremă La Mer transformă tenul de peste 50 de ani, iar, recent, a lansat și un produs sub formă de gel, Moisturizing Cool Gel Cream, completând astfel gama texturilor prin care ne putem bucura de formula magică La Mer.

(P) #WaystoloveLaMer

Povestea La Mer a început atunci când fondatorul brandului, dr. Max Huber, care purta urmele unei arsuri suferite în timpul unui experiment, a decis să-și ia destinul în propriile mâni. Cercetător în timpul zilei, dar visător pe timp de noapte, el a sperat să descătușeze puterea vindecătoare a mării și a fermentat alge alături de alte ingrediente naturale. 12 ani și 6000 de experimente mai târziu, s-a născut Crème de la Mer, formula care i-a șters omului de știință urmele arsurii și care a făcut istorie, devenind un produs emblematic.

Recent, brandul La Mer a adăugat gamei sale produsul Moisturizing Cool Gel Cream, un gel cu o formulă ușoară și fresh ce calmează tenul și îl îngrijește. Desigur, conține Miracle Broth, amestecul miraculos care a transformat La Mer într-un brand cult și care e faimos pentru calitățile nutritive și energizante pe care le are asupra pielii.

O picătură din miraculosul Miracle Broth, un amestec puternic de ingrediente marine, este esența care se regăsește în orice produs La Mer. Secretul său constă în mixul bogat de ingrediente nutritive precum ierburile de mare, care, împreună cu alte ingrediente, se transformă timp de trei patru luni în timpul procesului de bio-fermentație, într-o sursă de energie care acționează ca un catalizator puternic pentru regenerarea pielii. Acest ingredient ajută ciclul natural de regenerare al pielii să o revitalizeze.

Dr. Max Huber şi-a găsit inspiraţia și în puterea fizicii şi a energiei pentru a îmbunătăţi eficacitatea produselor şi a reda vitalitatea tenului, aducând astfel o abordare revoluţionară în industria frumuseţii. Până în ziua de azi beneficiile transformatoare ale Miracle Broth sunt încă cercetate şi explorate. Pentru a imita soarele şi mişcările valurilor, Miracle Broth este expus pulsaţiilor sunetelor şi energiei luminoase în timpul procesului de fermentare, pentru a intensifica la maximum beneficiile pentru piele. Ca pas suplimentar în procesul revoluţionar, s-a descoperit de curând ca Miracle Broth ajută la creşterea nivelului de energie al pielii, oferindu-i strălucire şi un aspect mult mai sănătos.

Pentru a menţine autenticitatea si beneficiile fiecarui ingredient din Miracle Broth, la fiecare producţie este adăugată o cantitate din amestecul anterior. Astfel, esenţa originală a amestecului se păstrează, făcându-se legatura cu amestecul Miracle Broth original, dezvoltat chiar de dr. Max Huber. De atunci și până acum, La Mer foloseşte aceeaşi tehnică meticuloasă şi aceeași formulă pentru a crea Miracle Broth.

Cu lansarea Moisturizing Cool Gel Cream în palmares, putem spune că acum ne putem bucura de formula La Mer în toate texturile: gelul are un efect răcoritor, Moisturizing Matte Lotion echilibrează tenul, Moisturizing Soft Lotion îi conferă un plus de strălucire, Moisturizing Soft Cream este ca o emoție fină, în timp ce Crème de la Mer rămâne o obsesie bogată, cu textură onctuoasă, irezistibilă.

Odată cu noua lansare și cu aniversarea a jumătate de secol, La Mer a lansat și o campanie digitală în colaborare cu actrița și antreprenoarea Kate Hudson sub numele Ways to Love La Mer, ce pune accentul pe diferitele texturi ale produselor La Mer.

Îmi amintesc cum mama mea mi-a oferit Crème de la Mer cadou când eram doar o adolescentă', spune Kate Hudson „Am știut imediat că e diferită de orice altă cremă folosisem și i-am rămas fidelă'. Precum La Mer, și Hudson are o legătură cu ocenul: „Mă simt profund conectată de ocean. Are o forță incredibilă și e mereu alături de noi', completează actrița.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty