(P) Soluția pentru un păr mai des și mai sănătos

Știați că este o mare diferență între rărirea părului și căderea acestuia? Ambele fenomene au cauze și tratamente diferite.

(P) Soluția pentru un păr mai des și mai sănătos

Majoritatea femeilor se confruntă cu căderea sau rărirea părului, iar cauzele pot fi extrem de variate. Stresul, vârsta, schimbările hormonale, ba chiar și schimbarea anotimpurilor își pun amprenta pe pletele noastre. Însă există solutii. Înainte să ne panicăm, primul lucru pe care ar trebui să îl facem în astfel de situație ar fi să identificăm rădăcina problemei.

Diferența dintre căderea părului și rărirea acestuia

Deși ai crede că cele două sunt unul și același lucru, află că nu este adevărat. Cele două fenomene au cauze diferite și, uneori, și rezolvări diferite.

Căderea părului înseamnă desprinderea unui fir de păr existent din foliculul pilos.

Sunt multe cauzele care duc la căderea părului. Cum îți povesteam mai sus, trecerea de la un sezon la altul poate cauza căderea părului, dar și stresul psihofizic, îmbătrânirea biologică sau precoce a pielii, stresul cronic, diete neechilibrate, evenimente stresante, neașteptate. Iar la femei se adaugă, din păcate, tratamentele cosmetice agresive și modificările hormonale (cum sunt cele generate de sarcină, alăptare, menopauză etc).

În schimb, rărirea părului are alte particularități. În primul rând este cauzată de problemele de regenerare a părului după ce a căzut și se manifestă printr-o densitate mai mică a firelor în anumite zone ale scalpului, definite ca zone rărite. Dacă te uiți în oglindă și te gândești că vezi spații goale între șuvițe, acolo unde nu erau înainte, sau dacă te surprinzi gândindu-te că pletele tale nu mai sunt la fel de dese precum obișnuiau să fie… e vremea să iei măsuri!

Care este soluția?

Pentru a remedia rapid problema pe care ai identificat-o în urma acestei descrieri sau chiar pe ambele, poți găsi soluții în farmacii. Pentru a ajuta părul să se regenereze și, implicit, să se îndesească chiar și pe zonele deja rărite, încearcă Crescina Re-Growth HFSC, un tratament cosmetic de uz topic, sub formă de fiole, care ajută la promovarea creșterii fiziologice a părului (nu și în situații patologice). Formula de bază Crescina Re-Growth se bazează pe 9 patente obținute în Elveția, SUA și Uniunea Europeană*, și combină doi aminoacizi care se găsesc în compoziția keratinei (cisteina, lizina) cu un factor de creștere, denumit glicoproteină. Aceste ingrediente active acționează asupra foliculilor activi sau parțial inactivi, stimulând creșterea și îndesirea firească a părului. Substanțele acționează asupra bulbului pilos pentru a favoriza dezvoltarea unui nou fir de păr în zonele rărite, în cazul în care foliculii nu sunt complet atrofiați.

Însă, în cazul în care te confrunți atât cu rărirea părului, cât și cu căderea acestuia, este recomandabil să recurgi la Tratamentul Complet Crescina Re-Growth și Anti-Hair Loss. Același pachet conține cele două forme farmaceutice – 10 fiole de Crescina Re-Growth HFSC + 10 fiole Crescina Anti-Hair Loss HSSC, pentru o lună de tratament.

Crescina Anti-Hair Loss HSSC este o formulă prezentată sub forma unor fiole transparente, care acționează direct asupra foliculului pilos (pereți, gât și în jos) pentru a bloca desprinderea firului de păr și pentru a reduce pierderea masivă a acestuia. Formulele complexe Crescina Hair Loss fiole au la baza acid aspartic, hidroxiprolină și un activator enzimatic, pentru a elasticiza pereții foliculari și pentru a ancora bulbul în folicul, în timp ce taurina e un aminoacid ce determină o creștere a proliferarii celulelor tecii foliculare la nivelul coletului, ajutând la menținerea bulbului în locașul său, în interiorul foliculului.

*A se regasi la adresa: https://www.facebook.com/CrescinaRomania/ 
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty