(P) Pastreaza tineretea si supletea tenului tau

Nutricosmetica este un concept care îmbină principiile nutriției cu cele ale frumuseții, sub forma nutricosmeticelor, cunoscute și ca suplimente de frumusețe sau produse de frumusețe.

(P) Pastreaza tineretea si supletea tenului tau

Nutricosmeticele sunt produse de înfrumusețare care includ suplimente alimentare, băuturi și alimente de înfrumusețare, ce pot fi găsite sub formă de capsulă, tabletă, lichid sau produs alimentar. Acestea se adresează îmbunătățirii, regenerării sau sănătății părului, unghiilor și pielii (formule anti-aging, de combatere a petelor pigmentare etc) – susținerii frumuseții din interior.

Nutricosmetica, metoda de infrumusetare promovata de Biocyte a fost lansata initial in Japonia, apoi in SUA. Deoarece frumusetea vine din interior, Biocyte ne ajuta sa ne pastram tineretea, sanatatea si vitalitatea.

Biocyte dispune de o paleta larga de produse, revenind pe piata din Romania cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate catre sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv keratina.

Pierderea fibrelor de colagen din piele determinata de socurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, vârsta si dieta, determina reducerea densitatii pielii, pierderea volumului facial, slabirea tesuturilor si aparitia ridurilor profunde.

Biocyte Hyaluronic Forte® contribuie la intarzierea procesului de îmbatrânire a pielii si la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului si elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit.

Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decât greutatea sa, având un rol esential în refacerea conturului facial si în hidratarea pielii. Se recomanda în cazul pielii deshidratate, pierderii elasticitatii si în cazul senzatiei de „piele care tine'.

Biocyte Hyaluronic Forte® are cea mai mare concentratie de acid hialuronic de origine vegetala pentru uz intern (200 mg) de pe piata. Cutia contine 30 de comprimate si are ca mod de administrare 1 comprimat pe zi, intr-o cura de minim 3 luni. Rezultatele nu intarzie sa apara: prevenirea ridurilor, hidratarea si repararea tenului in profunzime, imbunatatirea elasticitatii pielii.

Colagenul este principala proteina care asigura structura si densitatea pielii. Cu trecerea anilor, productia de colagen scade, ducand astfel la aparitia ridurilor.

Biocyte Collagen Express®
ajuta la întarzierea procesului de îmbatrânire a pielii si la redensificarea acesteia. Contribuie la protejarea împotriva stresului oxidativ, iar tenul devine mai neted. Efectul este imediat: pielea ramane neteda, iar ridurile sunt estompate.

Produsul se prezinta sub forma de plicuri a cate 6 g cu gust placut de piersica si poate fi utilizat inca de la aparitia primelor semne ale imbatranirii. Pielea ramane hidratata, iar ridurile sunt estompate.

Eficacitate dovedita: prin folosirea Biocyte Collagen Express® numarul ridurilor se reduce cu pana la 26%. Produsul este usor digerabil si are o biodisponibilitate de 95% – studiu realizat pe colagen hidrolizat pur ( 10mg/zi timp de 12 saptamani).

Produsele Biocyte sunt disponibile in Farmaciile Help Net selectionate.

www.biocyte.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty