(P) Nu Skin – îngrijire completă și performantă pentru tenul și părul tău

Știi deja că trebuie să acorzi atenție sporită tenului și podoabei tale capilare în special în sezonul rece, așa că îți recomandăm cele mai performante soluții care te pot ajuta în scopul tău de a-ți păstra frumusețea și tinerețea.

(P) Nu Skin – îngrijire completă și performantă pentru tenul și părul tău

Specialiștii de la Nu Skin vin în ajutorul nostru cu produse pe care chiar merită să le încerci pentru că au efecte extraordinare asupra tenului și părului tau.

Nu Skin ageLOC® Galvanic Spa™ – pentru o piele vizibil întinerită

Nu Skin ne aduce unul dintre cele mai interesante gadgeturi de frumusețe pe care le-am încercat în ultima vreme. Mic, inteligent și puternic, ageLOC® Galvanic Spa™ aduce împreună tehnologia modernă și ingredientele brevetate pentru a acționa împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii. Acum, cu un ecran LED clar și ușor de utilizat, Galvanic Spa este modern, intuitiv și ușor de utilizat.

Folosit împreună cu produse precum Galvanic Facial Gels with ageLOC și Tru Face® Line Corrector, Galvanic Spa vizează semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, direct la sursă. Liniile fine și ridurile devin mai netede, tenul este reîmprospătat, obținându-se un aspect frumos, tineresc, iar pielea corpului și a scalpului este revitalizată.

Dispozitivul folosește un curent galvanic auto-reglabil, adesea întâlnit în spa-uri profesionale, pentru a ajuta la furnizarea către piele de ingrediente anti-îmbătrânire. Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru față, corp și scalp, acest dispozitiv de frumusețe cu acțiuni multiple îți permite să te bucuri de experiența spa în confortul propriei case.

Nu Skin ageLOC® Galvanic Spa™ are patru conductori inter-schimbabili: Conductor ageLOC pentru faţă (suprafața mare conturată și canelată menține produsul în contact cu pielea, ajutând la furnizare în piele a ingredientelor ageLOC regăsite în gelurile Galvanic Spa Facial Gels), Conductor pentru zonele de focalizare (un cap plat, neted, în formă ovală, centralizează zona de contact de suprafață, asigurând un contact mai bun cu pielea, contribuind la furnizarea ingredientelor cheie ale Tru Face® Line Corrector către zone specifice), Conductor pentru corp (format din trei noduri rotunjite pentru a optimiza aria de acoperire a produsului, ușor de utilizat împreună cu ageLOC Body Shaping Gel) și Conductor pentru scalp (seamănă cu un pieptene alunecă cu ușurință prin păr, menținând în același timp contactul vital între ingredientele cheie ale Nutriol® Intensive Scalp & Hair Serum și scalpul tău)

Nu Skin ageLOC® Nutriol™ Hair Care System – pentru un păr cu volum, strălucitor și rezistent

Fă cunoștintă cu noua gamă Nu Skin ageLOC® Nutriol™ Hair Care System, compusă din șampon, balsam și serum intensiv pentru scalp și păr. Produsele ageLOC Nutriol contribuie la obținerea unui păr cu aspect voluminos, mai bogat și mai strălucitor, care se simte mai puternic și arată mai sănătos în fiecare zi.

Părul și scalpul tău sunt expuse în fiecare zi la căldură, produse dăunătoare, raze UV și poluare. ageLOC® Nutriol™ Scalp & Hair System ajută la protejarea acestor zone împotriva stresului dăunător și îți revigorează scalpul și părul.

ageLOC® Nutriol™ Scalp & Hair Shampoo

ageLOC® Nutriol™Scalp & Hair Shampoo ajută părul subțire, stresat și îmbătrânit mulțumită unui amestec exclusiv de ingrediente. Este dovedit că protejează împotriva decolorării și căldurii, ajutând, de asemenea, la reducerea ruperii părului. Dacă dorești să menții aspectul sănătos, puternic și strălucitor al părului, zi după zi, atunci acesta este șamponul pentru tine.

ageLOC® Nutriol™ Scalp & Hair Conditioner

ageLOC® Nutriol™ Scalp & Hair Conditioner oferă hrănire și hidratare la fiecare utilizare, contribuind la îmbunătățirea stării scalpului și a părului subțire și îmbătrânit, prin întărirea fiecărui fir de păr, de la vârf până la rădăcină.

Atunci când sunt utilizate împreună, ca parte a sistemului complet ageLOC® Nutriol™, părul va arăta mai voluminos ca niciodată, oferindu-ți șuvițe cu volum și cu un aspect sănătos, pe care le vei adora.

ageLOC® Nutriol™ Intensive Scalp & Hair Serum

Cu o formulă combinată într-un mod unic cu ageLOC® Nutriol™ Intensive Scalp & Hair Serum oferă ingrediente esențiale pentru scalpul și rădăcinile tale pentru un păr cu un aspect revitalizat și mai voluminos.

ageLOC® Nutriol™ Intensive Scalp & Hair Serum are o formulă asociată în mod unic cu ageLOC® Galvanic Spa™, oferind ingrediente esențiale pentru scalpul și rădăcinile tale pentru un păr cu un aspect revitalizat și mai voluminos. Această formulă fără clătire, care nu îngrașă, întărește și fortifică scalpul în fiecare zi, ajutând părul subțire, stresat și îmbătrânit să arate și să se simtă mai bogat și mai sănătos. Repetă dimineața și seara acest ritual simplu de două minute.

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty