(P) Descopera noul LIERAC LUMILOGIE – Concentrat depigmentant zi & noapte

(P) Descopera noul LIERAC LUMILOGIE - Concentrat depigmentant zi & noapte

Lierac, 40 ani de inovatii, de combinatii intre expertiza medicala si feminitate, o ingrijire globala a fumusetii pielii. Unul din inamicii frumusetii femeilor dupa riduri si afectiunile din jurul ochilor este aparitia petelor brune. Un numar mare de factori: varsta, expunerea la soare necorespunzatoare, schimbarile hormonale, cresc productia de melanina si duc la aparitia acestor pete brune.

Inspirat de tehnicile estetice combinate, care asociaza peeling si lumina LED, Lumilogie este o solutie eficienta care corecteaza petele brune in toate stadiile de evolutie:

  • pete in formare
  • pete vizibile
  • pete incrustate

Un dublu concentrat realizat cu doua formule inedite, pentru zi si noapte. Cele doua formule contin ingrediente active care corecteaza cele 3 tipuri de pete brune. Formula lejera de zi are o actiune de preventie si antioxidanta. Cu o textura de gel-balsam, formula de seara asigura peelingul in timpul regenerarii tenului pe parcursul noptii, cu un efect imediat de netezire. Imediat, tenul va avea un aspect uniform.

Continutul bogat de extract de crin de mare, patlagina, HexerylR., acizi din flori albe dovedeste eficacitatea dupa 7 zile de utilizare si o corectie vizibila a celor 3 tipuri de pete brune dupa 28 de zile de utilizare.

Este indicat ca dupa folosirea formulei de zi Lumilogie, a se aplica un produs cu factor de protectie Lierac Sunissime.

Lierac Lumilogie, tratament intensiv depigmentant 24H/24, solutia perfecta pentru un ten luminos, o piele uniforma, pete brune atenuate!

Vino sa descoperi Lierac Lumilogie in Farmaciile Help Net si online pe www.farmaciaonline.ro

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty