(P) Cadouri olfactive exclusiviste cu iz de sărbătoare

Făuritorii de artă ne surprind de fiecare dată cu creații unice, care ne răsfață simțurile. Beautik Haute Parfumerie ne încantă cu parfumuri și produse de nișă, ideale pentru a ne lăsa învăluiți în esențele incredibile ale iconicelor case de parfumuri.

Ca în fiecare an, Beautik pregătește colecții impresionante ale celor mai iscusiți parfumieri, perfecte pentru a fi oferite în dar, cu ocazia sărbătorilor. Compozițiile olfactive neconvenționale se împletesc armonios cu designul modern al sticlelor, dând naștere unor creații de lux.

În timp ce magazinele sunt închise datorită situației dificile prin care trecem, puteți comanda cadouri de lux pentru cei dragi pe site-ul parfumeriei, www.beautik.ro, fiind printre primele magazine online din țară, ce aparțin de parfumeria de nișă.

Beautik asigură respectarea normelelor de igienă recomandate de autorități. Orice comandă este dezinfectată atât înainte să părăsească depozitul, cât și pe traseul parcurs, aplicându-se cele mai înalte măsuri de siguranță.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty