Ispitele cosmetice ale lunii martie 2024 – cele mai noi și tentante lansări beauty

Primăvara este mai bogată ca oricând în ceea ce privește noutățile cosmetice. Pentru a le alege pe cele mai bune – și care ți se potrivesc cu adevărat – inspiră-te din selecția noastră.

Punem accent pe produsele de machiaj în tonurile sezonului, pe formulele de îngrijire care ne garantează un ten sănătos și pe gamele parfumate care ne vor învălui corpul cu miresme speciale.

Hypersenzual

Creat de Mugler împreună cu Dominique Ropion, maestrul parfumier care a compus esența originală Alien în 2005, Alien Hypersense este o reinterpretare vibrantă a parfumului emblematic. Această nouă aromă lemnoasă și florală are note de top suculente de esență de mandarină verde și acorduri de pere. În inima parfumului regăsim prețioasa iasomie de Sambac, iar baza electrizantă are tonuri de cashmeran și mosc.

Chanel Skincare

Inspirat de peeling-urile profesionale, Chanel Le Lift Pro Gommage AHA Resurfaçant este eficient în lupta împotriva imperfecțiunilor de la nivelul tenului. Combinația de acid glicolic și acid citric, cu o concentrație de 5%, asigură o exfoliere blândă pentru a îmbunătăți vizibil pielea și a lăsa tenul cu un aspect proaspăt și luminos. Textura pielii devine uniformă, tenul arată mai strălucitor și hidratat, iar aspectul porilor măriți este vizibil diminuat.

Anti îmbătrânire

Crema antiaging Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream folosește tehnologia de ultimă generație Sculpturist, dar și ingredientul concentrat patentat SafflowerRED pentru a oferi tenului un aspect mai ferm, fără riduri și întinerit, efectul fiind vizibil după numai o săptămână de utilizare. SafflowerRED, ingredientul-cheie al gamei Vital Perfection, este obținut exclusiv din șofrănel japonez Mogami, un ingredient tradițional apreciat în Japonia de secole.

Un ten strălucitor

Serumul APIVITA Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue este un produs energizant grație extractelor de bujor alb și fructul dragonului, mixate cu propolis patentat, care au rolul să prevină, să întârzie, dar mai ales să repare primele semne de îmbătrânire (linii fine, riduri). Serumul va oferi totodată o luminozitate instantanee și de durată pielii tale, dar și o nuanță uniformă a tenului.

Accent pe tuberoză

Familia de parfumuri GIVENCHY L’Interdit se mărește cu o nouă aromă specială: apa de parfum L’Interdit Tubéreuse Noire. Această călătorie olfactivă este marcată de prezența seducătoare a absolutului de tuberoză indiană, un ingredient rar care conferă parfumului o semnătură erotică, amețitoare. Notele de bază de vetiver și patchouli ancorează parfumul într-o senzualitate profundă, deosebindu-l de notele strălucitoare și centrate pe flori ale originalului L’Interdit.

Noul Rouge Dior

Rouge Dior, rujul de buze Dior emblematic, este disponibil acum într-un nou ambalaj, având și o nouă formulă, infuzată cu un extract unic de bujor roșu. Ai la dispoziție o gamă de nuanțe mai variată ca oricând – 70 – pentru a-ți îndeplini cele mai variate dorințe în materie de machiaj. Nuanțele sunt disponibile în două variante: mate (Rouge Dior velvet) și satinate (Rouge Dior satin).

Răsfăț complet

Luminous este numele noii game Bath & Body Works, care conține produse pentru îngrijirea corpului și nu numai: gel de duș, cremă de mâni, săpun lichid, spray parfumat pentru corp, loțiune parfumată pentru corp, lumânări parfumate sau unt de corp. Produsul must-have este reprezentat de apa de parfum, cu un design luxos și note de coacăze rubinii, iris auriu & ambră pralinată.

Manichiura perfectă

Noua colecție de lacuri de unghii OPI Your Way include 12 nuanțe noi – șapte mate și cinci cu efect strălucitor – disponibile sub formă de GelColor, Nail Lacquer și Powder Perfection (șase nuanțe selectate), plus alte nouă nuanțe disponibile exclusiv sub forma Infinite Shine. Printre preferatele noastre se numără nuanțele dulci de pink bubblegum lucios, lila cu sclipici și albastru deschis mat.

Gene cu volum

Îți dorești gene cu volum și o privire care să fascineze? Încearcă noua mascara L’Oréal Paris Panorama by Volume Million Lashes. Conferă genelor o lungime maximă și un volum incredibil, are un efect intens de îndesire a genelor, nu le lipește și rezistă întreaga zi. Formula sa cu 5% Complex StretchFlex acoperă uniform fiecare geană, pentru un impact panoramic și un aspect de evantai.

Accent pe exfoliere

Paula’s Choice Skin Perfecting 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant conține un cocktail de exfolianți AHA cu eliberare treptată, care îndepărtează celulele moarte acumulate în exces și dezvăluie o piele mai netedă, cu mai puține imperfecțiuni. Formula unică restabilește luminozitatea tenului tern și uscat, ajută la menținerea nivelului optim de hidratare și reduce liniile fine și petele.

Puterea trandafirului

Noua apă de parfum Lancôme La Vie Est Belle Rose Extraordinaire reprezintă o reimaginare a trandafirului, floarea emblematică a brand-ului. Această compoziție este centrată pe esență de iris și trei extracte distincte de trandafir: apă proaspătă de trandafir, senzualul absolut de Damascena și un acord de trandafir spațial (folosit pentru prima dată în parfumerie). Nucleul floral este completat de tonuri lemnoase și de mosc.

Setul must-have

Ideea din spatele produselor de make-up MÁDARA rămâne îngrijirea pielii, deoarece formulele combină performanța unui machiaj fără compromisuri cu beneficiile asupra pielii. Îmbogățit cu substanțe active puternice, setul MÁDARA BROW LASH DUO susține creșterea sprâncenelor și genelor mai puternice și mai îndrăznețe. Conține mascara DEEP MATTER Bold Volume și GROW & FIX Booster pentru gene și sprâncene. Disponibil pe miobio.ro

Plus de fermitate

Elastina este o proteină ce se regăsește în structura pielii și o componentă vitală în sănătatea și aspectul radiant al tenului, care scade, însă, în cantitate și calitate pe măsură ce îmbătrânim. Obagi ELASTIderm Facial Serum conține complexul brevetat Bi-Mineral Contour Complex care ajută la menținerea elasticității pielii, astfel încât poate lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, având ca rezultat un ten uniform. Disponibil pe obagi.ro.

Pentru un păr superb

Moroccanoil a lansat un kit pentru descurcarea părului, compus din balsamul fără clătire All In One Conditioner și o perie ceramică plată mini. All In One este un produs multifuncțional care hidratează intens și descurcă instantaneu șuvițele. Reduce ruperea firelor din timpul pieptănării cu până la 49% și oferă strălucire și elasticitate. Iar peria mini este ideală pentru îngrijirea blândă a părului, indiferent de lungime.

Aromă de poveste

Pentru a crea Chloé Nomade Nuit d’Égypte, parfumierul Juliette Karagueuzoglou a regândit ingredientele din rețetele antice pentru elixirul kyphi. Accentele de smirnă se îmbină cu notele condimentate de ghimbir și scorțișoară, urmate de nuanțe de miere de nectar de flori, cypriol, opopanax și ambră. În inima parfumului, kyphi-ul reinterpretat se asociază cu absolutul de flori de portocal.

Îngrijire complexă

Laboratoarele Clarins au reunit toate progresele înregistrate în cronobiologie și rezultatele studiilor realizate asupra efectelor stresului asupra pielii, pentru a crea noua gamă performantă: Multi-Active Jour & Nuit. Datorită unei combinații de ingrediente-cheie eficiente, gama Multi-Active ajută pielea să-și recapete energia și rezistența la factorii de mediu, să-și păstreze tinerețea, atenuează liniile fine și primele semne de îmbătrânire și îi redă luminozitatea.

Combate petele pigmentare

Mela B3 Serum, cea mai recentă inovație La Roche-Posay, este un serum concentrat intensiv contra petelor pigmentare și recurenței apariției lor, cu rezultate vizibile după o săptămână de la aplicare. S-a dovedit clinic că ajută la corectarea petelor pigmentare, chiar și a celor persistente, pe toate fototipurile pielii și pe toate tipurile de pete pigmentare, inclusiv semnele de foto-îmbătrânire, pete solare, pete post-acnee și post-cicatrici.

Îngrijire parfumată

The Body Shop ne ispitește cu două noi lansări. Este vorba despre gama Yuzu cu arome citrice fresh și vitamina C, care constă în iaurt de corp, spray de corp și cremă pentru duș; și gama Bluebell cu parfum floral, care cuprinde cremă de mâini, spray pentru corp, unt hrănitor și cremă de duș. Le găsești în magazinele The Body Shop sau pe www.thebodyshop.ro.

Privire luminoasă

Descoperă Rose Eye Balm, noul tratament de îngrijire a pielii de la SABON, care hidratează, luminează și calmează tenul de pe conturul ochilor. Certificată organic și realizată cu 98% ingrediente naturale, formula acestui balsam este infuzată cu apă organică de trandafir de Damasc, apă organică de albăstrele și minerale de la Marea Moartă, ingrediente care ameliorează și aspectul cearcănelor și al pungilor de sub ochi.

Note senzuale

Sora senzuală a emblematicului parfum Bombshell, apa de parfum Bombshell Seduction îți învăluie pielea într-o notă florală și caldă, acum într-o nouă sticlă minunată. Parfumul are note de bujor și tuberoză îmbinate cu mosc catifelat. Colecția cuprinde apă de parfum (variantă concentrată), parfum de voiaj cu rolă, mist și loțiune de corp. Disponibilă în magazinele Victoria’s Secret sau online pe www.victoriassecret.ro.

De încercat și de adorat:

  • Apă de parfum Beso Dorado, Beso Beach, 30 ml, 530 lei (disponibilă pe nicheparfumerie.ro)
  • Apă de parfum Chandigarh Express, Ex Nihilo, 50 ml, 1.300 lei (disponibilă exclusiv în Madison Perfumery)
  • Apă de parfum Good Girl Blush, Carolina Herrera, 80 ml, 767 lei
  • Apă de parfum Plein Fatale, Philipp Plein, 90 ml, 597 lei
  • Balsam pentru față Calming Blue Balm, RAAW Alchemy, 145 lei (disponibil pe bilenegre.ro)
  • Gloss cu efect de mărire a buzelor Lifter Plump, Maybelline, 70 lei
  • Loțiune pentru curățarea tenului Thermal Micellar Water, Uriage, 52 lei
  • Loțiune tonică purificatoare Purifying Toner, SUSANNE KAUFMANN, 175 lei (disponibilă pe miobio.ro)
  • Pudră pentru obraz Les Beiges Healthy Winter Glow Blush, Chanel, 344 lei
  • Ruj de buze Lip Power Lipstick, Armani Beauty, 249 lei

Citește și:
9 sfaturi de îngrijire a pielii testate de către dermatologi, pe care trebuie să le pui în aplicare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty