Culori în machiaj: cum porți cele mai actuale tonuri și pigmenți

Portocaliu, verde, galben, albastru, indigo sau mov reprezintă cel mai actual spectru de culori în machiaj. Cromatica este una tonică și inpirațională, departe de orice tușe tradiționale, pe care te invităm să o pui în practică!

Sezonul s-a schimbat și odată cu acesta se transformă și trusa de machiaj! Îți spunem ce se poartă, care sunt cele mai actuale culori în machiaj și cum să folosești pigmenții, pentru a ieși din convențional.

Culori în machiaj: tonuri tari


Sezonalitatea cromatică s-a transformat, adică toamna nu aduce cu ea, neapărat, nuanțe șterse! Nu spunem că tonurile de gri, bejurile, grejurile sau negrul nu sunt în asentimentul tendințelor, ci doar că acestea nu mai sunt atașate automat tendinelor de toamnă-iarnă, în mod exclusiv. Practic, se poartă ceea ce te face să te simți bine, în formă, frumoasă sau puternică! Iar dacă machiajul în pigmenți intenși și tonurile tari sunt pentru tine o opțiune, atunci nu te poate opri nimeni să porți acest tip de machiaj.

Pentru pleoape, cele mai actuale culori în machiaj sunt roșul, verdele, galbenul, portocaliul, movul sau albastrul. Nu știi cum să le aplici? Sperăm să te inspire galeria de machiaje!

Tonuri pentru pleoape și buze

Coraiul și verdele sunt două tonuri care se complimentează excelent, însă când le asociezi, pe pleoape, ai grijă să păstrezi restul machiajul cât mai simplu. Adică, fără ruj, fără blush, fără contouring !

Când porți un fard monocrom, pentru machiajul pleoapelor, adică într-un singur ton, poți opta pentru portocaliu mat – o extravaganță cromatică care anulează orice urmă de banalitate.

Pentru buze, orice este permis: tonurile mate, sidefii, metalice și chiar glitter-ul colorat. Ca nuanțe, încearcă orice îți menține o stare bună, de la roz fucsia, la mov.

Pentru un look optzecist, asociază, în machiajul pleoapelor, rozul cu albastrul!

Fotograf: Antonio Martez

Model: Kimberly Kovacik / Gem Agency (Miami); MUA: Lilly Santiago; Director de creație: Ayden Martez

Citește și:
Produsele de machiaj folosite încă din Antichitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty