Aroma de vanilie are efect calmant și afrodisiac. Ce cadou să-i ceri lui Moș Crăciun

După o zi agitată la birou, cu milioane de lucruri de făcut, deadline-uri și stres, seara ai nevoie de deconectare. O ieșire în oraș, o cină romantică, o discuție haioasă cu prietenele sau o baie aromată și relaxantă te vor ajuta să ”te rupi” de griji. Iată ce trebuie să știi despre aroma de vanilie.

Aroma de vanilie are efect calmant și afrodisiac. Ce cadou să-i ceri lui Moș Crăciun

Dacă alegi răsfățul în cadă, trebuie să știi că mirosul este unul dintre cele mai puternice simţuri cu care sunt înzestraţi oamenii, având capacitatea de a ne afecta starea mentală, performanţa fizică şi chiar reacţiile fiziologice. De aceea, este important să știi ce arome să alegi. Una dintre cele mai bune în care să te învălui într-o baie cu spumă sau într-un duș revigorant este aroma de vanilie. De ce?

În primul rând, aroma de vanilie elimină stările de apatie și nervozitate, generând, în schimb, o stare de bine și de relaxare. Acest efect al mirosului de vanilie s-ar putea datora faptului că acesta readuce în minte emoţiile pozitive ale copilăriei.

Mai mult decât atât, aroma de vanilie are un efect afrodisiac foarte puternic, iar o seară relaxantă se poate transforma într-una romantică, alături de partenerul tău.

Așa că ai toate motivele să îi ceri Moșului un cadou care să-ți ofere clipe prețioase de relaxare. Poţi încerca: Alverde Winter Love gel-cremă de duș 200 ml + unt de corp 200 ml. Două produse destinate îngrijirii corpului cu aromă de floarea pasiunii și vanilie, pe care le găsești în orice Drogerie market (dm). Sunt delicios de parfumate.

1

Alverde Winter Love gel-cremă de duș 200 ml + unt de corp 200 ml, cu aromă de floarea pasiunii și aromă de vanilie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty