Machiaj natural

Studiile au demonstrat ca barbatii se simt intimidati de femeile machiate puternic si ca, in pofida miturilor urbane, ei ne prefera naturale si diafane. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe cel mai la indemina reprezentant al sexului tare si sint 90% sanse sa mi se confirme aceasta teorie.

Numai ca, de fapt, este mult mai usor sa aplici o dunga de tus si un ruj aprins pentru a atrage atentia decit sa-ti mesteresti un machiaj feciorelnic, de femeie care doarme cel putin opt ore pe zi, nu are vicii si poarta in obraji emotia primei iubiri. Dar nu este imposibil!

Totul porneste de la un ten exfoliat si ultra-hidratat, la care se adauga un primer care reflecta lumina, un fond de ten a carui nuanta se confunda cu cea a pielii tale si un anticearcan tapetat strict pe zonele cu diferente de pigmentare.

Minimalismul anilor ’90 s-a intors in tendintele de make-up si poti sa te fardezi natural in orice moment al zilei, diferenta dintre intilnirea de dimineata si cea de seara facind-o intensitatea blush-ului. Desi acest trend nu (prea) permite mascara, poti totusi sa-ti accentuezi privirea in mod subtil cu un fard maro, ca la Kenzo sau la Alexander Wang.

Si un super-truc pentru iluzia unor ochi odihniti: aplica pe conjunctiva pleoapei inferioare un strat discret de creion alb, ca in show-urile Costume National sau Max Mara.

Lavinia Gogu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty