Zodiile și compatibilitatea în dragoste

În astrologie există patru elemente, fiecare fiind specific mai multor zodii: Foc, Pământ, Aer și Apă. Elementul care aparține zodiei tale descrie unele aspecte ale personalității tale și chiar modul în care vezi viața și de aceea este mai ușor să ai relații cu anumite persoane.

Zodiile și compatibilitatea în dragoste

Dacă zodia unui bărbat are același element ca zodia ta, atunci va fi mai ușor să vă înțelegeți și să cunoașteți. Chiar dacă acesta va privi lucrurile diferit, tot veți avea ceva în comun. Unii numesc asta chimie, însă în astrologie este vorba de elementul comun.

Cu toate acestea, există relații care se consumă foarte repede. Partenerii se îndepărtează dacă există prea multe lucruri în comun și tocmai de aceea este bine să existe un echilibru. O zodie opusă va face ca relația să fie una în permanentă transformare, iar partenerul tău te va completa. Unii oameni preferă persoanele cu trăsături asemănătoare, în timp ce alții aleg parteneri diferiți, cu care totuși se înțeleg.

Citește în continuare despre elementele compatibile în astrologie:

Relațiile între partenerii cu același element

Două zodii de Foc

Cele trei zodii de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător. Acest element înseamnă energie. Când două persoane cu elementul Foc sunt împreună, acestea înțeleg că acțiunile sunt mai importante decât vorbele. Relația evoluează mai rapid și este mai puternică, însă este nevoie ca ambii parteneri să fie la fel de implicați pentru a funcționa corespunzător.

Două zodii de Pământ

Cele trei zodii de Pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn. Acest element înseamnă materialism. Atunci când două persoane cu acest element se întâlnesc și încep o relație, primele aspecte discutate sunt cele practice. Angajamentele se vor baza mai degrabă pe diferențele economice și culturale decât pe emoții și pasiune. Două zodii de Pământ au obiective concrete și așteptări de la partenerul lor pe termen lung. Când aceste standarde sunt respectate, atunci apare dragostea.

Două zodii de Aer

Cele trei zodii de Aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător. Acest element simbolizează noile idei. Pentru o relație între două zodii de Aer, comunicarea este cea mai importantă. Schimbul de idei și discuțiile sunt modul în care puteți construi încrederea și intimitatea. Dacă unul din parteneri vorbește mai mult, acest lucru se întâmplă deoarece celălalt înțelege unde se îndreaptă conversația. Persoana tăcută controlează discuția, fiind cea care decide disponibilitatea. Chiar și fără discuții, prezența unui partener cu o zodie de Aer este suficientă pentru a face ca relația să funcționeze.

Două zodii de Apă

Cele trei zodii de Apă sunt: Rac, Scorpion și Pești. Când două zodii de apă sunt într-o relație, cei doi se înțeleg și ajung ușor la aceleași decizii. Deși poate nu înțelegi de ce și cum face câte ceva partenerul tău, tu îl accepți, iar el te acceptă pe tine, amândoi prețuind respectul și iubirea. Cu toate acestea, dacă nu aveți obiective comune este posibil că relația voastră să se distrugă în timp. Două zodii de apă se înțeleg bine, însă este posibil să nu reușiți să construiți nimic împreună.

Relațiile cu elemente opuse

Foc și Aer

Aerul provoacă zodia de Foc să se gândească la motivațiile acțiunilor sale. Partea filozofică, în schimb, nu este o prioritate pentru cei din zodiile de Foc, aceștia preferând ca partenerii lor să facă cu adevărat ceva, în loc să discute ce ar trebui să se întâmple. Cei care au elementul de Foc nu vor să audă vorbe despre dragoste, aceștia vor să iubească cu adevărat.

Pământ și Apă

O relație între Pământ și Apă poate fi un parteneriat de lungă durată. Nevoia de dragoste necondiționată a zodiei de Pământ este ceea ce transformă relația într-o poveste frumoasă de iubire.

Relații cu alte elemente

Foc și Pământ

Persoanele născute cu elementul Pământ sunt surse de inspirație pentru zodiile de Foc, deoarece acțiunilor lor sunt importante. O relație Foc-Pământ poate fi de lungă durată dacă sunt respectate regulile de bază și dacă sunt definite concret limitele fiecăruia.

Foc și Apă

Zodiile de Apă admiră pasiunea și curiozitatea zodiilor de Foc. Acestea sunt inspirate de acțiunile partenerilor și încearcă să le urmeze exemplul.

Pământ și Aer

O relație Pământ-Aer va fi puternică dacă fiecare partener are un rol specific pe care îl respectă. Zodiile de Aer au idei bune, iar zodiile de Pământ le pot realiza, însă partenerii cu elementul Aer trebuie să fie dispuși să accepte sfaturi și indicații pentru a reuși să aibă un parteneriat stabil.

Aer și Apă

Zodiile de Aer pot trăi într-o lume a ideilor și nu observă discrepanța dintre felul în care gândesc și felul în care se comportă. Zodiile de Apă adaugă elementul emoțional în relație și echilibrează logica elementului Aer.

Citește și:
6 perechi de zodii care nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie