Zodiile cu care ai cele mai mari șanse să ai dispute aprinse

Zodiile de mai jos pot fi foarte ușor de supărat și au mereu ceva să spună în contradictoriu. Se numără și a ta printre ele?

Zodiile cu care ai cele mai mari șanse să ai dispute aprinse

Unele persoane încearcă să evite situațiile conflictuale pentru că nu știu să le gestioneze și le este teamă de ceea ce ar putea urma după. Însă, mai sunt și persoane care inițiază dispute aprinse și își spun întotdeauna nemulțumirile. 

Zodiile de mai jos sunt cele care inițiază conflicte și le pot transforma în unele care pot răni alte persoane. Preferă să își facă vocea auzită, indiferent de situație.

1. Berbec

Nativii Berbec nu se supără cu foarte multă ușurință. În multe dintre situații, reușesc cu succes să își păstreze calmul și au control asupra temperamentului lor. Însă, atunci când o persoană îi enervează destul de tare, comportamentul lor se schimbă radical și sunt cei care vor transforma o simplă conversație mai aprinsă într-un adevărat conflict de proporții. Din acest motiv, au nevoie să aibă prin preajmă o persoană care să le reamintească faptul că nu rezolvă nimic cu o dispută.

2. Rac

Chiar dacă par foarte calmi și liniștiți, Racii pot fi ofensați și răniți foarte ușor. În acele momente, reacțiile lor sunt exagerate și îi pot deranja pe cei din jur. Sunt hotărâți să se certe până când dreptatea va fi de partea lor și nu se lasă doborâți odată cu primul argument care li se oferă. Sunt și foarte sinceri și spun mereu lucrurilor pe nume, uneori ajungând să își regrete vorbele.

3. Leu

Leii consideră că au mereu dreptate și că nimeni nu îi poate trage vreodată la răspundere. Nu sunt obișnuiți să își asume responsabilitatea pentru greșelile lor, așa că nu vor sta pe gânduri și vor iniția un conflict, devenind destul de agresivi. Nu sunt deloc adepții compromisurilor și în cele din urmă va trebui să le dai dreptate. 

4. Scorpion

Scorpionii pot ajunge în situația în care să se certe de dimineața până seara cu scopul de a obține ceea ce își doresc. Nu își controlează deloc temperamentul și spun mereu ceea ce gândesc cu adevărat, fără să le pese de consecințele care pot apărea. În cele din urmă, vor da vina pe altcineva pentru faptul că și-au pierdut cumpătul și nu vor recunoaște că ei au inițiat conflictul. 

Citește și:
Zodiile care nu fac față momentelor dificile și preferă să renunțe la ceea ce își doresc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie