Zodiile care fac față cu greu despărțirii de fostul iubit

Fie că încă mai au sentimente pentru fostul iubit și mai speră la o împăcare sau nu pot accepta că relația a ajuns la final, aceste zodii trec greu peste o despărțire.

Zodiile care fac față cu greu despărțirii de fostul iubit

Unele relații ajung să însemne atât de mult pentru noi, încât nu putem renunța la ele, chiar dacă suntem conștienți că sunt nepotrivite, toxice și nu ne împlinesc.

Sunt persoane pentru care experiența unei despărțiri nu este deloc ușoară, mai ales atunci când s-au implicat în totalitate în relație și aveau alte așteptări. Au momente când se gândesc la persoana cu care au fost într-o relație și la cât de mult suferă din cauza ei. Odată cu trecerea timpului, realizează că a fost mai bine că s-a terminat, dar până atunci parcurg un proces prin care încearcă să se adapteze la noua realitate. Iată care sunt semnele zodiacale care își revin greu după o despărțire.

Scorpion

Scorpionii tratează cu foarte mare seriozitate o relație de cuplu. Sunt extrem de pasionali și alături de ei vei avea parte de o mulțime de surprize și de momente romantice. Se așteaptă ca relația să dureze cât mai mult și sunt dispuși să ierte aproape orice, dar și să treacă peste defectele partenerului. Dar, dacă lucrurile nu mai funcționează și relația ajunge la final, consideră că au eșuat și vor trata această experiență ca pe o foarte mare dezamăgire peste care cu greu vor trece.

Leu

Leii nu ascund deloc faptul că suferă. Aleg să vorbească deschis despre momentele dificile prin care trec din dorința de a-i ajuta și pe ceilalți care trec prin experiențe similare. Deși sunt sinceri, le este foarte greu să dea uitării toate clipele fericite pe care le-au petrecut cu persoana cu care au fost într-o relație. Se gândesc în mod constant dacă a fost vina lor și ce ar fi putut face pentru a nu ajunge în acest punct.

Taur

Atunci când Taurii se îndrăgostesc, îți vei da seama foarte ușor de acest lucru din comportamentul lor. Se schimbă radical, se izolează de prieteni și vor să petreacă tot timpul cu persoana iubită. Dacă relația se sfârșește, vor suferi foarte mult și își pun o mulțime de întrebări cu privire la despărțire, chiar dacă a trecut foarte mult timp de la separare.

Berbec

După ce se despart de cineva, Berbecii au tendința de a aduce constant în discuție amintirile frumoase din acea relație. Din acest motiv, nici nu îl pot uita pe fostul partener și au probleme atunci se află pe punctul de a se implica într-o nouă relație. Au momente când se gândesc cum ar putea să îl recucerească pe fostul iubit.

Gemeni

Deși prietenii lor încearcă să îi facă să uite complet acea relație care le-a adus suferință, Gemenii pur și simplu nu pot face acest lucru. Au nevoie de mai mult timp până când să considere că se simt într-adevăr vindecați și pregătiți de o nouă etapă în viața lor. Totuși, sprijinul apropiaților contează foarte mult pentru ei.

Citește și:
Zodiile care au tendința de a ignora semnalele de alarmă într-o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie