Top 5 cele mai dificile zodii când vine vorba de relații

Acestea sunt cele mai dificile zodii la capitolul relații, fiecare îngreunând relația în felul ei propriu.

Top 5 cele mai dificile zodii când vine vorba de relații

Poate ești prea emotivă și începi să plângi la fiecare inconvenient, sau poate că ești întotdeauna gata de ceartă. Indiferent, e bine să știi la ce te poți aștepta de la partenerul tău, sau de la tine însuți.

1. Fecioară (de pe 23 august până pe 22 septembrie)

Cei din zodia Fecioară au o părere destul de bună despre ei, și nu consideră că au nevoie de cineva care să îi completeze'.

Sunt firi independente, așa că le place să considere că își pot procura singuri orice au nevoie. De asemenea, sunt critici, distanți, și preferă să nu se deschidă în fața nimănui, pentru a rămâne stăpâni pe situație.

2. Scorpion

Scorpionii au comportamente extreme când vine vorba de relații. Pot să fie afectuoși și fericiți că sunt cu tine, iar 10 minute mai târziu să fie distanți și morocănoși. E greu de urmărit ce simte și la ce se gândește în permanență un scorpion, dar ei se așteaptă totuși să știi. Cu atât mai mult, Scorpionii sunt greu de citit, ceea ce le îngreunează și mai tare relațiile. Sunt firi distante, iar de cele mai multe ori frica de a nu fi răniți îi împiedică să se deschidă în fața partenerei.

3. Săgetător

Celor din zodia Săgetător nu le place să și ia angajamente, cu atât mai mult când vine vorba de relații, deoarece îi face să se simtă legați de o altă persoană. Săgetătorii sunt astfel dificili chiar de la început, pentru că nu dau din start șanse relației. De aceea preferă flirtul și relațiile casual, care sunt mult mai confortabile pentru ei.

4. Capricorn

Cu toată sinceritatea, Capricornii nu ar fi atât de dificili dacă nu ar fi constant atât de precauți. Firea lui pragmatică este ideală în multe situații, dar relațiile nu sunt una dintre ele. Capricornii au și un fel aparte de a trata întâlnirile care te lasă cu impresia că ești mai degrabă la un interviu decât la o întâlnire. Este foarte metodic (aproape robotic) când încearcă să cunoască pe cineva, și asta are la cauză faptul că se încrede în rațiune, și nu în sentimente.

5. Vărsător

Vărsătorii sunt de fel foarte independenți. Nu le place să vorbească despre viața lor privată, cum nu le place să se simtă vulnerabili în fața altei persoane. E de înțeles că încearcă să evite o inimă frântă, dar astfel complică foarte mult lucrurile în relațiile lor. Sunt persoane greu de citit și de înțeles, deși asta vor cel mai mult de la partenerii lor.

Citește și:
6 adevaruri despre cum este sa ai un Varsator ca partener

Text: Catinca Sulea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie