Singura zodie care, probabil, nu se va înțelege niciodată cu tine

Există zodii care nu se înțeleg atât de bine ca altele, fiind nevoite să depună mai mult efort în acest sens. Acest lucru se întâmplă, de obicei, din cauza factorilor precum diferențe ale personalității, valorile pe care le au sau modul în care gestionează problemele.

Singura zodie care, probabil, nu se va înțelege niciodată cu tine

Pentru a-ți face o idee mai complexă despre cum s-ar putea înțelege două persoane, este necesar să te uiți la data nașterii. Iată care este singura zodie care, probabil, nu se va înțelege niciodată cu tine, din cauza anumitor aspecte diferite ale personalității voastre:

Berbec – Capricorn


Dacă ar trebui să numim o persoană cu care Berbecul nu se înțelege aproape deloc, aceea ar trebui să fie Capricornul, deoarece amândoi sunt lideri cu stiluri foarte diferite. Berbecul este un semn de foc și va avea tendința să alerge după lucruri, fără să fie neapărat atent la detalii, pe când Capricornul, un semn de pământ, preferă să-și îndeplinească sarcinile într-un mod organizat.

Taur – Vărsător

Având în vedere natura lor foarte sensibilă, Taurii își trăiesc viața într-o manieră stabilă. Le face plăcere să se gândească la ceea ce simt și ceea ce cred. Vărsătorul, pe de altă parte, este chiar opusul. De obicei, se lăsa purtat de val, fiind chiar imprevizibil și spontan. În prezența lui, Taurul se simte copleșit și haotic.

Gemeni – Pești

Semnele de aer și apă au un impact haotic unul asupra celuilalt, iar atunci când vorbim despre Gemeni și Pești, ei bine, avem două persoane care trebuie să se străduiască pentru a se înțelege. Gemenii tind să fie pragmatici, în timp ce Peștii sunt mai visători.

Rac – Săgetător

Săgetătorul are tendința de a-l percepe greșit pe Rac din cauza valorilor diferite pe care le au. Pentru a se înțelege, totuși, Racul ar putea învăța de la Săgetător să treacă peste experiențele mai puțin plăcute cu zâmbetul pe buze, iar Săgetătorul poate învăța de la Rac să aprecieze momentele dintr-o relație.

Leu – Fecioară

Ca zodie ce preferă să fie directă, Leul nu se înțelege prea bine cu Fecioara modestă și organizată. Tendința Fecioarei de a-i critica pe ceilalți ar putea să-i rănească orgoliul Leului, aceasta fiind o problemă foarte mare pentru ei.

Fecioară – Vărsător

După cum spuneam, Fecioara este o zodie precisă și bine organizată, așa că îi va fi greu să accepte provocări spontane, în timp ce Vărsătorul nu este deloc tradițional. Cele două zodii nu se bucură prea mult una de prezența celeilalte.

Balanță – Pești

Deși aceste zodii se pot iubi cu adevărat, deseori ajung să se certe în tot acest proces. Niciunul nu se pricepe să preia situația în propriile mâini, iar ca rezultat, ajung să se blocheze și să nu poată lua decizii. 

Scorpion – Vărsător

Scorpionul este misterios și profund, în timp ce Vărsătorul are o gândire logică. Acest lucru creează o atmosferă în care cei doi nu se înțeleg, de unde rezultă o mulțime de sentimente rele și neînțelegeri. Scorpionul crede că Vărsătorul este foarte rece, în timp ce Vărsătorul crede că Scorpionul ascunde ceva.

Săgetător – Capricorn

Săgetătorul este aventuros, iubitor de libertate, în timp ce Capricornul se gândește mereu structurat. O discuție dintre Capricorn și Săgetător de obicei duce la un argument, deoarece amândoi cred că dețin răspunsurile tuturor întrebărilor.

Capricorn – Balanță

Capricornii se gândesc mereu la etica la locul de muncă, iar acest lucru le poate da o atitudine de lideri, deseori simțindu-se chiar vinovați să-și ia timp liber de la atribuții. Balanța se bucură de plăcerile vieții și nu poate înțelege cum Capricornul poate trăi în rutine previzibile. Abilitatea Balanței de a cheltui bani, de exemplu, fără să se gândească la viitor, îl va scoate din minți pe Capricorn.

Vărsător – Taur

Având în vedere că este un semn zodiacal liber, Vărsătorul are tendința de a nu se împrieteni imediat cu Taurul, care se gândește la o viață confortabilă și previzibilă. Pot învăța, desigur, să conviețuiască împreună, Vărsătorul distrându-se inițiindu-l pe Taur în noi experiențe, care să-l scoată din rutină.

Pești – Pești

Atunci când doi Pești stau împreună, pot interveni diverse conflicte. Având în vedere stările lor incerte, linia dintre realitate și iluzie fiind foarte fină, iar deseori amestecându-se, intervin certuri. Cei doi se pot înțelege dacă încep să-și accepte diferențele.

Citește și:
6 zodii directe care spun întotdeauna ce gândesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie