Semnele zodiacale care se prefac atunci când spun că le pasă de ceilalți

Deși vor încerca să îți arate că le pasă de tine, nu ar trebui să ai încredere în aceste zodii atunci când se oferă să te ajute.

Semnele zodiacale care se prefac atunci când spun că le pasă de ceilalți

În viață mai întâlnim și persoane care vor pretinde că ne vor binele, când de fapt adevăratele lor scopuri vor fi scoase la iveală atunci când nici nu ne așteptăm. Astfel de oameni vor să obțină ceva de la tine și nu sunt deloc preocupați de emoțiile tale. Iar dacă ai făcut deja cunoștință cu o persoană care se încadrează acestei descrieri, atunci are toate șansele să se numere printre zodiile de mai jos.

Vărsător

Vărsătorii sunt mult prea indiferenți pentru a fi păcăliți atât de ușor. Chiar dacă se poartă frumos cu toată lumea și pretind că le pasă de ceea ce simt, de fapt îi judecă pe toți și nu le pasă de cei din jur. Vor să se ferească de dezamăgiri și preferă să nu se deschidă în fața oricărui. Dacă ai prin preajmă vreun Vărsător, ai observat până acum cât este de distant și că mereu își urmărește scopurile personale.

Gemeni

Pentru Gemeni contează foarte mult să fie auziți și să simtă că au parte de susținerea celor dragi. Se simt recunoscători pentru sprijinul emoțional și promit că vor face și ei la rândul lor același lucru. Însă, de la a spune și de a face acest lucru este cale destul de lungă. Deși îți promit că îți vor fi alături atunci când ai nevoie, te vor abandona cu prima ocazie.

Săgetător

Săgetătorii fac în așa fel încât să pară că sunt atenți la nevoile celorlalți și că au mereu o atitudine pozitivă, deși știu și ei că nu este așa. Nu au o rea intenție, însă pentru ei au fost mereu importante părerile altora și prea puțin a contat ceea ce simt cu adevărat. Deși nu vor să supere pe nimeni, ajung să dezamăgească pe toată lumea.

Citește și:
Zodiile care dau vina pe fostul iubit pentru faptul că relația nu a funcționat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie