Lucrurile care te enervează cel mai mult, în funcție de zodia ta

Horoscopul poate fi foarte amuzant! Să vedem ce anume poate aduce fiecare zodie în pragul isteriei...

Lucrurile care te enervează cel mai mult, în funcție de zodia ta

BERBEC

Berbecii nu suportă să li se spună ce au de făcut. Așa că simplul fapt că le reamintești ora și dată unei întâlniri poate să îi enerveze teribil. Nu acceptă ultimaturile și atitudinea autoritară. Nu înțeleg persoanele care își plâng de milă. Dacă vrei să ții un Berbec lângă tine trebuie să fii spontană și să îl surprinzi în mod constant și asta pentru că urăște predictibilitatea și rutina. Și, nu în ultimul rând, ține cont de faptul că nu trebuie să îi îngrădești în niciun fel libertatea.

TAUR

Nu te amesteca niciodată în viață unui Taur! Încearcă numai să îi spui ce să facă și îți va spune exact unde să te duci… Nu tolerează lipsa de răbdare din partea celorlalți. Taurul are propria unitate de măsură a timpului. Urăște oamenii mai leneși decât el. O ia ca pe o insultă personală. Este oripilat de lipsa de bun gust: hainele sunt create pentru a oferi o imagine agreabilă, nu doar pentru a-ți acoperi corpul.

GEMENI

Gemenilor le place ca totul să se întâmple foarte rapid. Încearcă să nu le stai în cale! Nu suportă condiționările de niciun fel și nici restricțiile. Și nici nu acceptă să se încadreze în tipare. Gemenii sunt extrem de curioși și urăsc secretele. Lipsa de energie este de asemenea enervantă pentru reprezentanțîi acestei zodii care adoră aventura și adrenalină.

RAC

Racii evită să iasă în evidență. Le place confortul material însă preferă să fie discreți în privința asta. Dezordinea este de neînțeles pentru ei, casa ar trebui să arate ca un fel de sanctuar. Urăsc să ia decizii, de aceea cântăresc îndelung alternativele înainte de a lua o hotărâre. Racii sunt prin definiție persoane introvertite așa că orice manifestare a emoțiilor în public li se pare dezgustătoare.

LEU

Îl enervează lipsa de umor – toată lumea ar trebui să râdă la glumele lui. Nu o să înțeleagă niciodată persoanele care își plâng de milă. După părerea lui, tu ești stăpânul propriului destin așa că nu ai decât să ți-l schimbi. Dacă nu o faci, e treaba ta, așa că nu mai obosi și pe alții cu văicărelile tale. Leul este generos și așteaptă același lucru și de la ceilalți. Ai mare grijă să nu îl jigneșți! Nimic nu poate fi mai periculos decât un Leu cu orgoliul rănit.

FECIOARĂ

Lipsa de punctualitate este intolerabilă, o Fecioară nu și-ar ierta asta nici măcar ei însăși! Dezordinea este argumentul suprem pentru care o Fecioară poate să încheie orice relație cu cineva. Păstrează pentru tine orice sfat sau părere, Fecioara are întotdeauna dreptate și știe mai bine decât tine, oricare ar fi subiectul. Parfumurile ieftine și copiii răsfățați o scot de asemenea din minți.

BALANȚĂ

Haine vechi sau urâte, accesorii prost alese și orice altceva te face să arăți lipsită de rafinament poate să pună o Balanță pe fugă. Detestă fast food-urile, este sub demnitatea lor să mănânce o astfel de mâncare într-un astfel de loc. Nu se antrenează niciodată în dispute, evită situațiile conflictuale. Nu le duce niciodată cadouri ieftine, este preferabil să nu le duci nimic în această situație.

SCORPION

Superficialitatea este de neconceput. Scorpionul trebuie să ajungă întotdeauna în profunzimea lucrurilor. Scorpionul este un semn zodiacal extrem de puternic, așa că nu va avea niciun fel de toleranță față de persoanele slabe. Nu suportă trădarea, în nicio formă a ei; nu ar putea înțelege nici măcar o relație platonică. Este cel mai gelos dintre toate zodiile.

SĂGETĂTOR

Opiniile altora sunt enervante și pe deplin inutile – părerile unui Săgetător sunt întotdeauna cele mai înțelepte. Ar fi bine să înțelegi asta! Săgetătorii sunt niște idealiști, nu îi tulbura cu chestiuni materialiste! Îndeplinește-ți promisiunile! Dacă este ceva ce un Săgetător nu poate ierta niciodată, atunci sunt promisiunile încălcate. Săgetătorii sunt spirite libere, Îi sperie posesivitatea și gelozia.

CAPRICORN

Să pierzi timpul și să fii ineficient – iată ceva ce Capricornul sancționează fără ezitare. Predictibilitate, predictibilitate, predictibilitate! Totul trebuie plănuit cu 100 de ani înainte. Nu va tolera pe nimeni și nimic care îi poate submina planurile. Dacă nu ești o persoană foarte hotărâtă și nu știi exact ce vrei de la viață, atunci evită să interacționezi cu un Capricorn pentru că nu te va putea înțelege sau respecta vreodată. Dacă te-ai îndrăgostit de un Capricorn, nu te arăta prea entuziastă sau prea romantică! Este posibil să îl sperii.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul nu este o persoană ranchiunoasă, poate înțelege și ierta multe tipuri de greșeli. Dacă îl înșeli însă, va suferi groaznic, se va închide în el și nu te va putea ierta niciodată. Nu îi aminti niciodată care îi sunt slăbiciunile. Le cunoaște și singur, dar nu îi place să i se reamintească. Nici nu vrea să audă de împrumuturi sau credite. Preferă să trăiască așa cum poate, fără să devină dependent de bănci sau de alte persoane.

PEȘTI

Peștii au o intuiție formidabilă, pot sesiza chiar și cea mai nevinovată minciună și nu vor trece peste. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Peștilor sunt foarte generoase atâta timp cât le ești recunoscătoare. Când crezi că ceea ce primești ți se cuvine, vei descoperi că își vor schimba radical atitudinea față de tine. Au dificultăți în a relaționa cu persoanele prea serioase, prea raționale sau prea ambițioase. Este împotriva firii lor.

Citește și:
Cele mai norocoase zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie