Horoscopul lunii septembrie 2014

Afla ce iti rezerva astrele pentru luna septembrie 2014!

Horoscopul lunii septembrie 2014

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu Mercur in opozitie, fii atenta la felul cum evolueaza relatia de cuplu. Din fericire, Jupiter din Balanta isi asuma rolul de mediator! Tot el iti aduce si satisfactii profesionale: in jur de 14, vei avea ocazia sa faci un pas spre avansare. La sfarsit de luna, iti faci planuri impreuna cu persoana iubita, cu privire la un (mare) pas inainte.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Soarele si Venus care traverseaza Fecioara iti rezerva un inceput de toamna activ, inclusiv in plan social. Vei lua initiative, vei folosi reteaua de contacte, vei delega la nevoie. Ai grija la stres: nu-l lasa sa se acumuleze! Chiar daca vara s-a sfarsit, n-ar fi rau sa planifici o escapada impreuna cu partenerul de cuplu.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mercur in Balanta activeaza sfera relatiilor. Foloseste-ti retelele de contacte pentru a-ti servi interesele. Luna plina din 8 are loc in Pesti (casa a X-a, a carierei), dar activeaza si casa a IV-a (camin, familie). Va trebui sa gasesti o modalitate de a impaca viata profesionala cu problemele familiale. Daca ai incheiat un parteneriat de afaceri, situatia revine pe tapet.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Soarele in Fecioara iti imprumuta o eficienta sporita in gestionarea intoarcerii la slujba. Daca ti s-a incredintat un proiect, vei inregistra progrese. Dupa ce, in august, Venus te-a indemnat sa cheltuiesti pe distractii, odata cu intrarea sa in Fecioara (5 septembrie) se impun unele restrictii. Marte in casa a V-a poate provoca confruntari cu persoana iubita sau cu copiii.

LEU (23 iulie – 23 august)

Marte in Scorpion (pana pe 13) iti face viata grea, iar reintoarcerea la lucru se anunta tensionata. Va trebui, se pare, sa-ti asumi responsabilitati intr-o anume situatie aparuta la serviciu. Venus in casa a II-a iti mareste veniturile, insa va trebui sa navighezi atent printre experientele profesionale si cele ale relatiei de cuplu.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Inceput de toamna foarte activ, cu Soarele in propria zodie si tandemul Marte-Saturn in Scorpion. Pe langa activitatile febrile de la slujba, va trebui sa te ocupi si de rutina cotidiana si, mai ales, daca este cazul, de pregatirea celor mici pentru scoala. Luna noua din 24 cade pe axa banilor: ai putea incepe o afacere la care te gandesti de niste ani. Daca nu ti-ai facut inca temele, va trebui sa ti le faci in urmatoarele sase luni, pentru a primi sprijinul astrelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie