Horoscopul lunii noiembrie 2014

Afla ce iti rezerva astrele pentru luna noiembrie 2014!

Horoscopul lunii noiembrie 2014

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Multumita generozitatii lui Jupiter, anumite proiecte materiale pot prinde contur. Vor fi si oportunitati la locul de munca: superiorii sunt dornici sa te ajute, ca rasplata a eforturilor tale. In preajma lunii pline din Taur (pe 6 noiembrie), o actiune financiara comuna are toate sansele sa functioneze. Venus in Scorpion te ajuta sa dai frau liber sentimentelor.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Planetele din Scorpion (Soare, Mercur, Venus, Saturn) fac din noiembrie o luna plina de provocari. Marte din Capricorn promite sa-ti fie un aliat de nadejde. Luna plina din 6 noiembrie cade pe casa I, a personalitatii, indemnandu-te sa-ti revizuiesti stilul de viata si obiceiurile nocive. Sfera relatiilor ar putea suferi si unele ajustari.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca nu esti intr-o forma fizica foarte buna, asta se datoreaza planetelor din Scorpion, care activeaza casa a VI-a (a sanatatii). La slujba, proiectele isi urmeaza cursul firesc. Luna noua din 22 noiembrie in Sagetator activeaza sfera relatiilor. Ea poate aduce o noua relatie romantica, daca esti singura. Daca nu, schimbarea se refera la o relatie importanta, de orice natura.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Planetele din Scorpion fac ca viata sentimentala sa revina in prim plan: el te iubeste si iti demonstreaza asta in fiecare moment! Un bun prilej pentru a petrece timp in doi, departe de lume. Atentie la zilele de 10, 18 si 25, cand orice disensiune minora risca sa ia proportii! Pe 8-9 noiembrie, aspectul tensionat dintre Venus si Jupiter te poate face sa uiti de moderatie in ce priveste bugetul.

LEU (23 iulie – 23 august)

Planetele din Scorpion iti pot provoca o oarecare lipsa de vitalitate. Vor fi unele obstacole de depasit in cariera, dar si explicatii necesare in cercul intim al relatiilor de familie. Pe 12 noiembrie, eforturile tale profesionale ar putea primi rasplata care li se cuvine. In relatia sentimentala, e nevoie de un recul inainte de a trece la un angajament veritabil.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Marte din Capricorn este gata sa-ti intinda o mana: totul promite sa functioneze pe baze solide! Planetele din Scorpion iti sustin relatiile cu cei dragi, dar si cu unele contacte utile in cariera. Luna plina din 6 aduce vesti de la cineva din strainatate, care este foarte interesat de tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie