Horoscopul lunii aprilie 2022: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2022.

Horoscopul lunii aprilie 2022: previziuni complete

Citește horoscopul lunii aprilie 2022.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

De la cariera ta, la cercul tău social, până la baza originii tale emoționale, luna aprilie a acestui an este despre a face schimbări radicale având în vedere propria fericire. Procesul acesta va avea loc pe etape. Tot ceea ce trebuie să faci este să rămâi fidelă intuiției și propriilor emoții.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Având în vedere evenimentele de care ai parte în plan personal, este important să îți clarifici obiectivele romantice. În zodia ta Venus este retrograd. Dacă faci prea multe sacrificii sau te încrezi prea mult în propriile fantezii, este posibil să compromiți orice percepție realistă asupra fericirii. Ce este adevăr din ceea ce simți?

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Lucrurile încep să se miște în sens pozitiv pentru tine. Starea de spirit de pe parcursul lunii aprilie va defini toate alegerile pe care le vei face. Soarele și încrezătorul Jupiter se unesc și acesta ar putea fi un moment minunat și oportun pentru a pune lucrurile în mișcare în raport cu anumite aspecte dificile ale vieții tale.

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Disonanţa astrală actuală indică insatisfacţie emoţională, diferenţe de opinie şi destul de multe conflicte în plan personal. Având în vedere toate aceste aspecte, este de la sine înţeles că în perioada următoare viaţa profesională nu va fi prioritară pentru tine. Uneori ai nevoie de mai mult sprijin pentru a reuși să te echilibrezi emoțional.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Influenţele planetare de la începutul acestei luni îţi dau impresia că eşti mai singură decât în realitate. Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înţeleg aşa cum ţi-ai dori. Consecințele acțiunilor tale de acum se vor observa abia în lunile următoare şi de aceea este foarte important să fii destul de precaută.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Chiar dacă îți dorești să afli lucruri de la cei din jur, trebuie să știi cum să faci asta astfel încât gestul tău să nu fie interpretat ca intruziv. A face ceea ce simți e sinonim cu a te expune. Ești precaută din acest punct de vedere. Evenimente punctuale te vor ajuta să-ți redefinești așteptările în relațiile de prietenie.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Faci eforturi constante pentru a te asigura că oamenii din jurul tăi sunt fericiți. Uiți cu desăvârșire că fericirea este un aspect atât de personal al vieții încât nu poți avea tu control asupra ei. Încearcă să fii mai mult conectată la propria persoană și la ceea ce simți în anumite contexte. Oare prejudecățile pe care le ai despre ce îți vorbesc, de fapt?

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Astrele îți trag puternice semnale de alarmă că este nevoie să investești mai multă energie într-o îngrijire mai profundă a propriei persoane. Chiar dacă sunt lucruri pe care le faci pentru sine, modul în care le trăiești este de fapt unul forțat. Pentru ca cei din viața ta să fie bine, în primul rând este nevoie ca tu să fii bine cu tine.

Horoscop lunar SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Tensiunea dintre Saturn (karma colectivă) și Uranus (răzvrătire) îți va cere să examinezi cu mai multă atenție unde ai încercat să suprimi în loc să asculți. Evenimentele care au loc pe parcursul lunii aprilie vor face din ce în ce mai clare consecințele folosirii forței în locul empatiei și încrederii.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Mai bine este mai bine și suficient este suficient. Fantezia creșterii nelimitate este cea care te va ține, de fapt, blocată. Îți dorești atât de multe lucruri pentru tine încât nu mai știi ce este realitate și ce este doar pură năzuință. Interacțiunile umane sunt cele care te vor intriga cel mai mult pe parcursul lunii aprilie.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Din punct de vedere emoţional, vei fi foarte liniştită şi plină de pace interioară. Îţi place foarte mult viaţa de familie şi acest lucru se observă prin modul în care te simţi atunci când eşti aproape de cei dragi. Luna aprilie te aduce lângă cei care au intenționat să te îndepărteze din viața lor. Vi se oferă o nouă șansă.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna aprilie 2022

Dacă vei simți că ai suficient din ceea ce ai nevoie cu adevărat, vei reuși să te îți restabilizezi atât echilibrul material, cât și pe cel spiritual. Simți că te descurci mult mai bine în a gestiona propriile frici. Te simți mai puțin amenințată de lucrurile imprevizibile și ai mai multă răbdare cu tine. Progresul este evident!

Ce părere ai despre previziunile din horoscopul lunii aprilie 2022? Crezi că ți se potrivește horoscopul lunii aprilie 2022?

Citește și:
Semnele zodiacale care au așteptări nerealiste de la viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie