Horoscopul lunii aprilie 2018: previziuni complete

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2018.

Horoscopul lunii aprilie 2018: previziuni complete

Citește horoscopul lunii aprilie 2018.

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. De foarte puține ori te laşi condusă de rațiune. Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte la care nu te aştepţi. Îți dai seama că intensitatea lor este destul de mare, întrucât ajung să îţi dicteze viaţa. Îţi place foarte mult să fii provocată, dar şi să provoci. Cauţi mereu astfel de contexte care să te ajute să obţii ceea ce îţi doreşti. Luna aprilie este plină de însemnătate pentru tine.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune pe parcursul lunii. Toate meritele sunt ale tale. Ai fost pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. În familie, atmosfera nu mai este atât de agitată.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional și ești convinsă de ceea ce îţi doreşti. Mai mult, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi pe parcursul lunii aprilie te ajută în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, mai ales pentru vacanţă.

Citește și:
5 metode prin care cuceresti femeia Gemeni

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Te axezi pe propria experienţă când e cazul să iei decizii. Nu simţi nevoia să le permiți celor din jur să-şi susţină punctul de vedere cu privire la alegerile tale. Când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de informaţii pentru a găsi rezolvarea cea mai rapidă. Horoscopul lunii aprilie 2018 își prezice că, pe parcursul întregii luni, ai parte de multe lucruri surprinzătoare, pozitive.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Perioada următoare este marcată de calm, liniște interioară, melancolie şi de foarte multe momente alături de cei dragi. Îţi îndrepți atenția către familie şi prietenii apropiaţi, deoarece îţi dai seama că sunt cele mai valoroase în viața ta. Din punct de vedere emoțional, vei fi foarte liniștită. Nimic nu poate să-ți spulbere echilibrul interior.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Începutul de lună este liniștit. Niciun eveniment nu te ia prin surprindere, totul pare amorțit. Venirea primăverii te trezește la viață. Ai în față o mulțime de oportunități, perspective și visuri de îndeplinit. Te lași condusă de emoție. Potrivit previziunilor din horoscopul lunii aprilie 2018, pe la mijlocul lunii au loc câteva schimbări importante în ceea ce privește partea profesională.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Nimic din ce se întâmplă nu te poate surprinde, ești mereu pregătită să faci față imprevizibilului. Reacțiile celor din jur nu sunt un etalon pentru fericirea ta. Lucrezi din greu ca această stare să te ghideze mereu. Zilele ce ți se aștern în față aduc cu ele începuturi interesante în plan profesional. E important să rămâi receptivă și consecventă.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Lucrurile decurg surprinzător de bine și îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit. Perioada următoare se anunță fabuloasă în plan sentimental. Chiar dacă nu reușești să te ocupi de chestiuni administrative, nu te mai consumi. Ai nevoie de timp pentru tine și faci din asta o prioritate. Munca de birou îți menține antrenată concentrarea.

Horoscop lunar SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Prezența lui Venus te inspiră. Casa zodiei tale este inundată de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Conflictele se reglează de la sine. Te detașezi de toate persoanele toxice din viața ta. Procesul terapeutic în care te afli te ajută în acest sens. La birou te folosești de șarm pentru a afla informații-cheie.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Tabieturile la care ții sunt greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu ele. Pe parcursul lui aprilie ai parte de evenimente pe care le resimți ca pe atacuri la persoană. Este important să-ți menții poziția și să lupți pentru ce îți dorești. Deși devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, asta te ajută să perseverezi.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Nimic din ce se întâmplă în aprilie nu e întâmplător. Deși unele alegeri ți-au provocat multă suferință, viața îți este mai senină. Momentele critice au trecut și acum poți culege „roadele. Cariera este solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan, lucrurile nu decurg niciodată lin. Ai, totuși, de câștigat dacă adopți o atitudine degajată sau cel puțin așa îți recomandă horoscopul lunii aprilie 2018.

Citește și:
6 adevaruri despre cum este sa ai un Varsator ca partener

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna aprilie 2018

Jupiter creează toate condițiile pentru ca relația ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce se întâmplă te ajută să te simți împlinită. Momentele frumoase alături de partener te fac să crezi în noțiunea de „fericire în doi. Agitația de la birou este de necontenit. Vin multe proiecte și totul trebuie să fie la fel de antrenant ca și până acum.

Ce parere ai despre previziunile din horoscopul lunii aprilie 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie