Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4 – 10 martie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 4 - 10 martie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4 - 10 martie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 4 – 10 martie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 martie 2019:


Pe parcursul noii săptămâni, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, nu te simți confortabil să fii înconjurată de oameni care doresc să își împărtășească propriile experiențe traumatice. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 martie 2019:

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Având în vedere problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp, te simți motivată să faci schimbări pertinente în propria viață. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 martie 2019:

Un Săgetător destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 martie 2019:

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei noi săptămâni pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 martie 2019:

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce din nou haosul în viața ta. Resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 martie 2019:

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații, iar nemotivarea pe care o trăiești te face să te afunzi în rutina de zi cu zi. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 martie 2019:

Lăsându-te purtată de ceea ce simți că reprezinți ca femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 martie 2019

În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 martie 2019:

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și parcă nu mai reușești să ieși din vârtejul în care te împing. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 martie 2019:

De multe ori alegi să te înconjori de persoane superficiale cu care rezonezi pe alocuri, doar pentru că negi în profunzime anumite sentimente. A oferi celor din jur așteptări realiste în ceea ce te privește este o sarcină care te privește și pe tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 martie 2019:

În această săptămână o să ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Modul în care reușești să te organizezi te ajută să te ții de programul stabilit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 martie 2019:

Toți cei din jur te simt destul de tensionată pe parcursul următoarelor zile. Indiferent de provocările pe care le aduce cu sine activitatea de la birou, este important să adresezi întrebări atunci când simți că ceva este în neregulă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie